Galatasaray İşte Galatasaray'ın alamadığı o 2 yıldız! Ortaya çıktı

İşte Galatasaray'ın alamadığı o 2 yıldız! Ortaya çıktı

01.10.2022 - 09:49 | Son Güncellenme:

Transferin tartışmasız en flaş takımı olan Galatasaray çok sayıda yıldız ismi kadrosuna kattı. Sarı-Kırmızılı kulübün transfer operasyonunun başında olan Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur dün gece yaptığı açıklamalarla gündemi sarstı.

İşte Galatasarayın alamadığı o 2 yıldız Ortaya çıktı

Galatasaray'da son derece hareketli geçen yaz transfer sezonunda takıma adeta yıldız yağdı. Bütün bu transferlerin yanı sıra bir de ikna edilemeyen yıldızlar olduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'A YILDIZ YAĞDI

Süper Lig devi Galatasaray'da transfer ve tescil dönemi oldukça hareketli geçti. Sarı-kırmızılılar kadrosuna kattığı oyuncularla dikkat çekti. Süper Lig devi bu dönemde Lucas Torreira, Yusuf Demir, Fredrik Midtsjö, Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı, Leo Dubois, Mathias Ross, Kazımcan Karataş, Haris Seferovic, Dries Mertens, Juan Mata, Mauro Icardi ve Milot Rashica'yı kadrosuna dahil etti.

AYRILIKLAR ÜST ÜSTE GELDİ

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda takımda düşünülmeyen oyuncularla yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılarda Marcao, 12 milyon euro artı bonuslar karşılığında Sevilla'nın yolunu tuttu. Takımdan ayrılan diğer isimler Emre Akbaba, Olimpiu Morutan, Valentine Ozornwafor, Mbaye Diagne, Aytaç Kara, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol, Ömer Bayram, Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Christian Luyindama, Alpaslan Öztürk, Oğulcan Çağlayan ve Omar oldu.

Haberin Devamı

İŞTE TİMUR'UN 'ÇOK İSTEYİP ALAMADIĞIMIZ 2 FUTBOLCU VAR' DEDİĞİ İSİMLER

GS TV'de transfer dönemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Timur, "Çok isteyip de alamadığınız bir futbolcu oldu mu?" sorusuna, 'İstediğim ama gerçekleşmeyen iki transfer oldu. Şu anda isimleri veremiyorum. Çünkü önümüzdeki dönemler için o diyalogu ve samimi süreci devam ettireceğiz' yanıtını verdi.

Takvim'in haberine göre; bu sözlerin ardından herkes, "O iki yıldız kim?" sorusuna yanıt ararken, Erden Timur'un ismini vermediği futbolcular ortaya çıktı.

İLK YILDIZ: EDEN HAZARD

Timur'un transfer döneminde uzun bir süre peşinde koşmasına rağmen alamadığı ilk isim Eden Hazard. Galatasaray yönetimi, Real Madrid'de mutsuz olan Belçikalı yıldızla görüşerek büyük oranda anlaşma sağlamıştı.

İşte Galatasarayın alamadığı o 2 yıldız Ortaya çıktı

SON ANDA VAZGEÇTİ

İspanyol kulübünün, Mauro Icardi transferinde olduğu gibi maaşın önemli bölümünü ödemesi konusunda da ciddi yol da alınmıştı. Ancak Hazard son anda takımdan ayrılma isteğinden vazgeçince bu transfer gerçekleşmedi.

İKİNCİ YILDIZ: TRAORE

Timur'un adını vermediği ikinci yıldız ise Adama Traore. Galatasaray transfer döneminin son 1 haftalık sürecinde Wolverhampton formasını giyen İspanyol kanat oyuncusunu kadrosuna katmak için büyük bir uğraş verdi. İngiliz kulübüyle el sıkışan yönetim, yüksek maaş konusunda pürüzleri aşamayınca görüşmeler tıkandı.

Haberin Devamı

İşte Galatasarayın alamadığı o 2 yıldız Ortaya çıktı

HAYALDAKİ YILDIZ: CRİSTİANO RONALDO

Erden Timur ayrıca çok ses getiren programda, "Çok çok hayal isimlere bile gittik, insan hayaline sınır çizmeyecek" ifadesini de kullandı. Alınan bilgilere göre Timur'un burada ima ettiği futbolcu da Cristiano Ronaldo. Portekizli yıldızın ismi transfer döneminin sonlarında Galatasaray ile anılmış hatta çıkan haberler espri malzemesi yapılmıştı.

İşte Galatasarayın alamadığı o 2 yıldız Ortaya çıktı

TÜRKİYE'YE GELMEK İSTEMEDİ

Ancak yönetimin ciddi şekilde Ronaldo ile görüştüğü, transferin mali şartlarını masaya yatırdığı ancak yıldız futbolcunun şu anda Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle pazarlıkların sona erdiği belirtildi.