Galatasaray İşte Icardi'nin 26 milyon euroluk yeni arabası! Dünyada yalnızca 3 kişide var

İşte Icardi'nin 26 milyon euroluk yeni arabası! Dünyada yalnızca 3 kişide var

06.09.2023 - 09:34 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın gol makinesi Mauro Icardi, dünyanın en pahalı arabasına sahip oldu. 26 milyon euro değeri sahip araba dünyada sadece 3 kişide var.

İşte Icardinin 26 milyon euroluk yeni arabası Dünyada yalnızca 3 kişide var

Galatasaray'da sezona fırtına gibi giren ve Süper Lig'de 3 maçta 4 kez ağları havalandıran Mauro Icardi, dünyanın en pahalı arabasını satın aldı. 

Haberin Devamı

26 milyon euro değerindeki, kişiye özel tasarlanan Rolls-Royce (Boat Tail) marka araç, dünyada sadece 3 kişide bulunuyor. Bunlardan biri Jay Z/ Beyonce çifti, diğeri inci ticareti yapan ve adı gizlenen bir milyarder, üçüncüsü de Mauro Icardi. 1813 adet özel parçadan oluşan arabanın arkasında iki kişilik piknik bölümü, iki adet şampanya buzdolabı, açılır kapanır şemsiye gibi detaylar yer alıyor.

İşte Icardinin 26 milyon euroluk yeni arabası Dünyada yalnızca 3 kişide var

V12 MOTOR 600 BEYGİR GÜÇ ÜRETİYOR

Dört yıldır yapım aşamasında olan Boat Tail'de mutlak lüks, pembe altın dokuma iplik kaplaması, kraliyet ceviz kaplaması ve pembe altın Spirit of Ecstasy ızgarası bulunuyor. Her tekne kuyruğunun tamamen elle monte edilmesi dört yıl kadar sürüyor. Kaputun altında 6,7 ​​litrelik V12 neredeyse 600 beygir gücü üretiyor. Bagajda arabanın tonuna uygun, Christofle marka gümüş çatal bıçak takımları ve porselen tabaklardan oluşan bir servis var.

Haberin Devamı

İşte Icardinin 26 milyon euroluk yeni arabası Dünyada yalnızca 3 kişide var

İSTANBUL'UN SEFASINI SÜRECEK

4 kişilik üstü açılır arabanın arkasına entegre edilmiş bir şemsiye var ve teleskopik masa, iki kişilik piknik için otomatik olarak açılıyor... Tabii ki iki buzdolabı da var, bunlardan biri özellikle şampanya şişeleri için tasarlanmış. 5.76 m uzunluğunda bulunuyor. Böylece Mauro Icardi, İstanbul sokaklarında dünyanın en pahalı arabasıyla keyifli bir şekilde dolaşabilir.