Fenerbahçe İşte Manchester United'ın Altay Bayındır için Fenerbahçe'ye ödeyeceği bonservis ücreti

İşte Manchester United'ın Altay Bayındır için Fenerbahçe'ye ödeyeceği bonservis ücreti

24.08.2023 - 11:33 | Son Güncellenme:

Kaleci Altay Bayındır'ı renklerine bağlamak için kolları sıvayan Premier Lig devinin kasasından bonservis bedeli belli oldu. Manchester United, Inter'den transfer ettiği file bekçisi Andre Onana için bonuslarla birlikte 55 milyon euro ödemişti.

İşte Manchester Unitedın Altay Bayındır için Fenerbahçeye ödeyeceği bonservis ücreti

İngiliz devi Manchester United, Fenerbahçe forması giyen Altay Bayındır'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 

Haberin Devamı

25 yaşındaki eldiven, Süper Lig'in ilk haftasındaki Gaziantep FK maçında yediği hatalı gol nedeniyle taraftarın tepkisini çekmiş ve eleştiri oklarına hedef olmuştu. Teknik direktör İsmail Kartal, Konferans Ligi'ndeki Maribor maçında kaledeki tercihini İrfan Can Eğribayat'tan yana kullanmıştı. 

İşte Manchester Unitedın Altay Bayındır için Fenerbahçeye ödeyeceği bonservis ücreti

İrfan Can bu karşılaşmada bir penaltı kurtarmış, rakibin tehlikeli ataklarında da geçit vermemişti. 25 yaşındaki eldiven Süper Lig'in ikinci haftasındaki Samsunspor sınavında da ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

MANU İÇİN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Altay Bayındır'ın önceki gün sağlık kontrolünden geçmek için Yunanistan'ın başkenti Atina'ya gitmişti. The Athletic'in haberine göre Manchester United, Altay Bayındır için Yunanistan'da bazı sağlık testleri yaptırdı. 

Haberin Devamı

F.BAHÇE LIVAKOVIC'I RESMEN AÇIKLADI 

Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli kulüp, anlaşma sağlanan Hırvat kalecinin bugün İstanbul'a geleceğini duyurdu. İşte kulüpten yapılan açıklama: "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Dominik Livakovic’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Dinamo Zagreb ile prensip anlaşmasına varmıştır. Futbolcu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

İşte Manchester Unitedın Altay Bayındır için Fenerbahçeye ödeyeceği bonservis ücreti

İNGİLİZ DEVİNİN KASASINDAN 7 MİLYON EURO ÇIKACAK

De Gea'nın ayrılışının ardından kaleye Inter'den Andre Onana'yı transfer eden Manchester United, bonuslarla birlikte 55 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. İngiliz devinin Altay için kasasından çıkacak rakam belli oldu.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Kırmızılar, milli file bekçisi için sarı-lacivertlilere 6 milyon euro serbest kalma bedeli dışında 'FIFA Dayanışma Katkı Payı' da ödeyecek ve rakam 7 milyon euroyu bulacak. Milli kalecinin kısa süre içinde Manchester United'a imza atması bekleniyor.