Galatasaray İsviçre’ye geniş kadro

İsviçre’ye geniş kadro

10.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başlayan Galatasaray ilk etabı tamamlayarak bugün İsviçre’ye gidecek.

İsviçre’ye geniş kadro

Saat 16.00’da Basel’e uçacak olan sarı-kırmızılılar sonra da kamp yapacağı Gwatt bölgesine geçecek.

Haberin Devamı

Riekerink 14 futbolcuya kesilen ceza sonrası takım içindeki demgeyi bozmamak adına geniş kadroyla İsviçre’ye gidiyor. Hollandalı teknik adam gelecek sezon kadroda düşünmediği bazı isimleri de kadroya aldı. Riekerink ceza olayından sonra yeni bir krizin yaşanmasını istemedi. Ama bu isimler kamp sırasında başka takımlarla anlaşırsa gitmelerine izin verilecek. Alperen Uysal ve Umut Gündoğan ise kadroya alınmadı.

G.Saray, kampta ilk hazırlık maçını, 12 Temmuz’da İsviçre Süper Lig ekiplerinden Thun ile Lachen Stadı’nda oynayacak. Uhren Kupası’nda mücadele edecek olan sarı-kırmızılılar, 17 Temmuz’da İsviçre Challenge Lig’den Zürih ile ilk karşılaşmasına çıkacak. G.Saray, kupadaki ikinci maçında ise İsviçre Süper Lig ekiplerinden Young Boys ile 19 Temmuz’da karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Aslan sabah çalıştı
Galatasaray, dünü tek antrenmanla geçirdi. İdmanda, çabukluk ve taktiğe dayalı çalışmalar yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde üç takım halinde çift kale maç ve mini turnuva düzenlendi.