Fenerbahçe İsyan var

İsyan var

23.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yapılan en ufak hatada tribünlerden yükselen homurtular nedeniyle oyuncular sorumluluk almaktan çekiniyor. Ayrıca yıldızlar sürekli ‘10’un konuşuluyor olması sebebiyle önemsenmediklerini hissediyorlar

İsyan var

F.BAHÇELİ futbolcular gergin ve rahatsız... Gerginler; çünkü taraftar baskısı çok yüksek. Rahatsızlar; çünkü takım kazansa da kaybetse de Alex konuşuluyor...

Haberin Devamı

TARAFTARLAR özellikle son oynanan Marsilya maçında oyuncuların moralini ciddi şekilde bozdu ve belki de takımın direnci bu sebepten kırıldı. Maçta skor 2-0’ken bile yapılan en ufak hatada dahi tribünlerden homurtular yükseldi. Taraftarın bu isyanı saha içine öyle negatif yansıdı ki; futbolcular sorumluluk alırken çekinir oldu. Kimin ayağına top gelse ‘Aman benden çıksın’ mentalitesiyle oynamaya başladı. Maçın temposuna ayak uyduramazsan geriye çekilirsin. Ayrıca sorumluluk almayan futbolcu grubu olmayınca da istenilen oyun bir türlü gerçekleşmedi.

MEIRELES?DE?DERTLİ

TAKIMIN en yeni ismi Meireles bile bunu kısa sürede fark etti. Portekizli yıldız, “Topu aldığımda pas verecek arkadaşımı bulamadım, sanki herkes bir anda kayboldu, geriye pas vermeyi sevmem ama kaleciye dönmek durumunda kaldım” diyerek bu konuya dikkat çekti.

Haberin Devamı

DİKKAT edilmesi gereken F.Bahçe’nin en büyük silahı olan Saracoğlu tribülerinin artık o etkisini kaybetmek üzere olduğu. Vaslui maçı buna en güzel örnek. Takım deplasmanda rahat oynayarak evinde Avrupa takımlarına yenilmeyen rakibine 4 gol atma becerisi gösterdi. Yine Spartak Moskova maçı da evindeki avantajı kullanamayan bir takım görüntüsünü çıkardı. Aykut Kocaman’ın Trabzonspor maçına kısa bir süre kala neredeyse 2 güne varan izin vermesinin sebebi de oyuncularda gördüğü aşırı gerginlik.

ÖTE yandan kamuoyunun gözünde Alex’in takımın önüne geçmesi futbolcuları üzüyor. F.Bahçe’yi eleştirenlerin büyük bir kısmı takımı bir yana bırakıp Alex-Aykut Kocaman iklisine kilitlenince takım içinde de artık bu konu fazlasıyla tartışılır hale geldi. Sarı-lacivertli birçok oyuncu yaptıkları mücadelenin gözükmemesinden ve sürekli Alex’in mevzu bahis olmasından aşırı derecede rahatsız. Artık bu tartışmaların son bulmasını isteyen oyunculardan bazıları, Marsilya maçında Alex gol attığında yanına gitmemişlerdi ve aslında bu hareketle birçok şeyi de anlattılar.

İŞTE en başta bu iki sebep, F.Bahçe’nin hem lig hem de Avrupa’daki maçlarda kırılmasına sebebiyet veriyor.

Yönetimden Denizli açıklaması

Haberin Devamı

F.BAHÇE, eski Mustafa Denizli’nin kulübe danışman olacağına dair çıkan haberleri yalanladı. Yönetim iddialarla ilgili “Bu tip haberler teknik sorumlumuz sayın Aykut Kocaman’ı, bu vesileyle takımımızı ve kulübümüzün yapısal işleyişini yıpratmaya yönelik. Bu tip haberlere itibar edilmemesini rica ederiz” açıklamasını yaptı.

Yazarlar