Galatasaray İtalyan basınından Torreira iddiası! Transfer için baskı

İtalyan basınından Torreira iddiası! Transfer için baskı

14.08.2023 - 08:24 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Aslan'ın yıldızı Torreira için birçok kulüp sıraya girdi. İtalyan basınından konuyla ilgili sürpriz bir iddia geldi.

İtalyan basınından Torreira iddiası Transfer için baskı

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Aslan'a bir yandan Avrupa'nın dev kulüplerinden teklifler geliyor. Sarı-kırmızılı kulüpte transferin gözdesi Lucas Torreira için İtalyan medyası bir iddia ortaya attı.

Haberin Devamı

TETE TRANSFERİ RESMEN AÇIKLANDI
Galatasaray, Shakhtar Donetsk ile yollarını ayıran Tete'yi renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı futbolcuyla 4+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Galatasaray, Tete'nin maliyetini de KAP'a bildirdi. 23 yaşındaki futbolcuya 3 milyon 100 bin euro imza ücreti ödendiği kaydedildi. Tete'ye her bir sezon için 2 milyon 800 bin euro maaş verileceği vurgulandı. Sarı-kırmızılılardan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins ile 4+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmış olup her bir sezon için net 2.800.000 euro garanti ücret ile toplam 3.100.000 euro net imza ücreti ödenecektir."

Haberin Devamı

LİGE BERABERLİKLE BAŞLADI
Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Kayserispor, Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşma RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynandı. Mücadelede Halil Umut Meler düdük çaldı. Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy üstlendi. Kayserispor - Galatasaray maçı 0-0'lık skorla sona erdi.

NAPOLİ'DEN TORREIRA İÇİN YOĞUN BASKI
İtalyan medyası Demme'nin ayrılmasına karşılık Napoli'nin önceliğinin Galatasaray forması giyen Lucas Torreira olduğunu iddia etti. Lazio'nun uzun süredir peşinde olduğu Torreira için bu kez Napoli kulübü yoğun baskı uyguluyor

15 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARMIŞLARDI
Torreira daha önce İtalya'da Sampdoria, Pescara ve Fiorentina formalarını giydi. Napoli'nin Torreira için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığı aktarılmıştı. 27 yaşındaki Uruguaylı orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon Arsenal'den 6 milyon euro bedelle transfer edilmişti.

ZANIOLO VİLLA'YA YAKIN
İtalyan medyası Nicolo Zaniolo ile ilgili olarak flaş bir iddia ortaya attı. Habere göre; Zaniolo, Aston Villa'ya yakın... İngiliz ekibinin Galatasaray'a Zaniolo teklifi; 3 milyon Euro kiralama ücreti, 20 milyon Euro satın alma opsiyonu artı 7 milyon Euro bonuslar. Galatasaray, transfere onay vermeye yakın. Zenit, çok daha yüksek maaş teklif etti ama Premier Lig ve hocası Emery'nin baskısı tercihini değiştirdi.

Haberin Devamı

90 MİLYON EUROLUK KULÜBE
Kayserispor maçında Galatasaray’ın yedek kulübesindeki futbolcuların değeri ise, Süper Lig’deki birçok kulüpten daha pahalı olduğu görüldü. İlk 11’de yer bulamayan futbolcuların toplam değerinin 89.9 milyon euro olduğu görüldü.

Icardi, Zaha, Kerem Demirbay gibi isimler henüz tam hazır görünmezken, sakatlıktan yeni kurtulan Torreira da maç eksiği nedeniyle kulübede maça başladı. Buruk, forvette ise Halil Dervişoğlu yerine Bakambu’yu tercih etti. Sarı-kırmızılıların teknik patronu, daha sonra Icardi, Angelino, Zaha, Kerem Demirbay ve Halil Dervişoğlu’nu sahaya sürdü.

Yazarlar