Fenerbahçe İtalyanlar duyurdu! Sevilla maçında Fenerbahçeli yıldızı izlediler

İtalyanlar duyurdu! Sevilla maçında Fenerbahçeli yıldızı izlediler

12.03.2023 - 14:07 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de tüm gözler lig ve Avrupa’da oynanacak kader maçlarına çevrildi. Öte yandan İtalyan devinin sarı-lacivertli yıldızı stattan bizzat izlediği ortaya çıktı

İtalyanlar duyurdu Sevilla maçında Fenerbahçeli yıldızı izlediler

Fenerbahçe’de sezonun kaderi için kritik bir hafta başlıyor. Sarı-lacivertlileri önce Avrupa’da Sevilla rövanşı ardından ligde Alanyaspor ve Beşiktaş mücadeleleri bekliyor. Öte yandan İtalyan devi, sarı-lacivertlilerin yıldız ismini Sevilla maçında takip etti.

Haberin Devamı

KRİTİK 90 DAKİKALAR
16 Mart Perşembe akşamı Sevilla ile 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında Kadıköy’de karşılaşacak sarı-lacivertliler, ligde de arka arkaya kritik 90 dakikalara çıkacak. Takım ligde bu haftayı bay geçse de gelecek hafta Alanyaspor deplasmanı, sonra da Kadıköy’de Beşiktaş derbisi olacak. Ayrıca kupada da Kayserispor mücadelesi eklenecek. Kısacası tüm hedefler için hayati bir süreç başlayacak.

İtalyanlar duyurdu Sevilla maçında Fenerbahçeli yıldızı izlediler

VALENCİA YOKSA SONUÇ DA YOK
Bu sezon kariyerinin en iyi dönemini yaşayan Enner Valencia, Fenerbahçe’nin gol yükünü sırtladığı gibi puanlara ve galibiyetlere de direkt etki ediyor. Valencia’nın gol atamadığı ya da oynamadığı maçlarda sarı-lacivertliler galibiyete uzanamıyor. Son 3 aylık süreçte 3 yenilgi alan Fenerbahçe’de Ekvadorlu futbolcunun sessiz kalması bu durumu gösteriyor.

Haberin Devamı

Valencia’nın ilk 11’de olmadığı Trabzonspor (0-2) ve Galatasaray (0-3) mağlubiyetleri gelmişti. Avrupa Ligi’nde de Sevilla deplasmanında Valencia sessiz kalınca takım 2-0’lık yenilgi aldı. Bu sezon 33 resmi maçta 26 gol atan tecrübeli forvet, özellikle takımının attığı son 12 golün 8’ine etki etti.

İtalyanlar duyurdu Sevilla maçında Fenerbahçeli yıldızı izlediler

ROMA CRESPO'NUN PEŞİNDE
Roma, Sevilla maçında Miguel Crespo'yu takibe aldı. İtalyan basınında yer alan habere göre başkent ekibi, bir süredir Miguel Crespo'yu izliyor. Roma scoutlarının, Fenerbahçe'nin Sevilla deplasmanında oynadığı Avrupa Ligi maçını izleyerek Crespo'yu mercek altına aldığı kaydedildi.

Crespo için Napoli ve İnter'in de devreye girebileceği aktarıldı. Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Miguel Crespo'nun, sarı-lacivertliler ile 2024 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İtalyanlar duyurdu Sevilla maçında Fenerbahçeli yıldızı izlediler

POLONYA EKİBİ SERDAR DURSUN'U İSTİYOR
Öte yandan bu sezon Fenerbahçe'de çok fazla süre alamayan Serdar Dursun'un da sezon sonunda sarı-lacivertlilere veda edebileceği ifade ediliyor. 31 yaşındaki deneyimli golcü, Süper Lig ekibi Alanyaspor ile Polonya Ligi takımlarından Rakow Czestochowa'nın listesinde.