Galatasaray İtalyanların Barış Alper Yılmaz savaşı! İşte peşinde olan 3 kulüp

İtalyanların Barış Alper Yılmaz savaşı! İşte peşinde olan 3 kulüp

08.02.2024 - 10:45 | Son Güncellenme:

Üç İtalyan kulübü, Barış Alper'i transfer etmek için harekete geçti. 23 yaşındaki oyuncunun değerinin daha da artacağını düşünen sarı-kırmızılıların turnuva sonrasında İtalyanlarla masaya oturması bekleniyor.

İtalyanların Barış Alper Yılmaz savaşı İşte peşinde olan 3 kulüp

Galatasaray'da son haftaların formda ismi Barış Alper Yılmaz, İtalyan kulüplerinin rüyalarını süslüyor. Sarı- kırmızılıların genç yıldızını Serie A'nın köklü ekipleri kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. 2021 yılında TFF 1. Lig ekibi Keçiörengücü'nden Galatasaray'a transfer olan Barış Alper Yılmaz, kısa süre içinde gösterdiği performansla milli takıma kadar yükseldi.

Haberin Devamı

Sezona yedek giren sonrasında formayı kapan Barış Alper, performansıyla Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Lazio başta olmak üzere Atalanta ve Sassuolo'nun yıldız oyuncuyu transfer etmek istediği öğrenildi. Barış Alper Yılmaz'ın menajerinin teklifleri Galatasaray Yönetimi'ne sunduğu belirtildi.

EURO 2024 BEKLENİYOR

EURO 2024'te oynaması beklenen 23 yaşındaki oyuncunun değerinin daha da artacağını düşünen Sarı-Kırmızılılar'ın turnuva sonrasında İtalyanlarla masaya oturması bekleniyor. Barış Alper, bu sezon 4 ayrı kulvarda 37 maçta süre alıp 3 gol attı, 5 de asist yaptı. Genç yıldız, özellikle maçlardaki hızı ve çabukluğuyla dikkat çekiyor. Teknik Direktör Okan Buruk da futbolcudan vazgeçemiyor.