Beşiktaş Jackson Muleka'dan kadro dışı iddiası sonrası gece yarısı açıklama

Jackson Muleka'dan kadro dışı iddiası sonrası gece yarısı açıklama

17.11.2023 - 12:10 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın golcüsü, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin Moritanya ile oynadığı mücadelede kadroya alınmamıştı. Bunun üzerine Muleka maçın oynandığı stadyuma gitmediği iddia edilmişti. Yıldız futbolcudan gece yarısı sürpriz bir açıklama geldi.

Jackson Mulekadan kadro dışı iddiası sonrası gece yarısı açıklama

Beşiktaş'ta bu sezon yaz kampında iyi bir dönem geçiren ve son oynanan Başakşehir maçında da golünü atan Muleka, 2026 Kongo'dan davet alan Muleka, Moritanya ile oynanan maçın kadrosu açıklandığında büyük bir sürpriz yaşadı. Teknik Direktör Sebastien Desabre, maç öncesi kamp yapılan otelde kadroyu açıkladı. Kadroda adını göremeyen Muleka'nın, maçın oynanacağı stadyuma gitmediği iddia edildi.

Haberin Devamı

KADRO DIŞI İDDİASI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Muleka'nın Teknik Direktör Sebastien Desabre tarafından kadro dışı bırakıldığı iddia edilmişti. Ancak Muleka'dan bu yaşananlarla ilgili gece yarısı sürpriz bir açıklama geldi.

KONGO KAZANDI

Kongo'nun Moritanya ile oynadığı karşılaşma 2-0 sona erdi. Kongo mücadeleyi 62. dakikada Yoane Wissa ve 81. dakiakada Theo Bongonda'nın atığı gollerle 2-0 kazandı.

Jackson Muleka, Sudan ile oynanacak maç için milli takım kadrosundan çıkarıldığı yönündeki söylentileri yalanladı. Beşiktaş'ın genç golcüsü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ' Gördüklerinizin hiçbiri doğru değil, bayrak ve grup her şeyden önce gelir' ifadelerini kullanarak kadro dışı iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Haberin Devamı

 

Yazarlar