Şampiyonlar Ligi Jamal Musiala'dan Galatasaray itirafı: Uzun süre unutmayacağım

Jamal Musiala'dan Galatasaray itirafı: Uzun süre unutmayacağım

26.10.2023 - 09:04 | Son Güncellenme:

Bayern Münih'in 110 milyon euroluk piyasa değeriyle en değerli futbolcu iki futbolcusundan biri olan Jamal Musiala, Galatasaray'la İstanbul'da oynadıkları maçı uzun süre unutamayacağını açıkladı.

Jamal Musialadan Galatasaray itirafı: Uzun süre unutmayacağım

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray, Bayern Münih'e 3-1 mağlup oldu fakat oynadığı futbolla alkış aldı. Alman devinden birçok futbolcu RAMS Park'taki atmosfere hayran kaldı. Harry Kane, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Matthijs de Ligt gibi birçok oyuncu Galatasaray taraftarına övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

110 milyon Euro’luk piyasa değeri ile dünyanın en pahalı ilk 7 futbolcusu arasında gösterilen Bayern’in 20 yaşındaki orta sahası Jamal Musiala da Galatasaray maçındaki atmosfer hakkında konuştu. Musiala, “Galibiyet bizim için çok önemliydi çünkü şu anda 9 puanımız var. Buradaki atmosferde kazanmak kolay değil. Galatasaray’ın bu atmosferinde 3 puan almak harika. Bu geceyi uzun süre unutmayacağım. Galatasaray başlangıçta iyi fırsatlar yakaladı ve oyunu domine etti. Ama biz sakin kaldık ve şansımızı değerlendirdik. Kalecimiz çok iyi kurtarışlar yaptı. Genel anlamda bizim için iyi bir maç değildi ama önemli olan kazanmamızdı” açıklamasını yaptı.

Yazarlar