Fenerbahçe Jorge Jesus derbiyi tribünden takip etti! Galatasaray taraftarı: Sıra sende!

Jorge Jesus derbiyi tribünden takip etti! Galatasaray taraftarı: Sıra sende!

06.11.2022 - 01:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbiyi tribünden takip etti. Jesus, maç bittikten sonra aracına doğru ilerlerken Galatasaray taraftarlarının söylemleriyle karşılaştı.

Jorge Jesus derbiyi tribünden takip etti Galatasaray taraftarı: Sıra sende

Süper Lig'de Galatasaray evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Derbi karşılaşmasını Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, maçı tribünden takip etti. Portekizli teknik direktörün, sarı-kırmızılı taraftarlarla karşılaşması dikkat çekti.

Haberin Devamı

TARAFTARLAR STADI DOLDURDU
Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbide sarı-kırmızılı taraftarlar tüm tribünleri doldurdu. Beşiktaş taraftarlarının alınmadığı karşılaşmada sarı-kırmızılı tribünler oyuncularına büyük destek verdi. Karşılaşma öncesinde taraftarlar Galatasaray futbolcularını tek tek tribünlere çağırdı.

 

BEŞİKTAŞ'TA SAKATLIK ŞOKU
Zorlu müsabakanın 40'ıncı dakikasında Beşiktaş'ta Valentin Rosier sakatlık geçirdi. Siyah-beyazlıların tecrübeli sağ beki sakatlığı sonrası kendini yere bıraktı ve oyuna devam edemedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş kalan sürede Tayfur Bingöl'e forma şansı verdi. Zorlu müsabakanın 70'inci dakikasında Beşiktaş'ta Umut Meraş topsuz alanda kendisini yere bıraktı. Umut Meraş'ın yerine Necip Uysal oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı

Jorge Jesus derbiyi tribünden takip etti Galatasaray taraftarı: Sıra sende

GÜNEŞ'İ İLK KEZ YENDİ
Okan Buruk, 90 dakikanın sona ermesinin ardından büyük sevinç yaşadı. Buruk, futbolculuk kariyerinde iki takımda da forma giymişti. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu karşılaşmayla birlikte 8. kez rakip oldu. Daha önce oynanan 7 müsabakada Güneş, Beşiktaş ve Bursaspor’u çalıştırırken, Buruk ise Gaziantepspor, Sivasspor, Akhisarspor ve Çaykur Rizespor’un başındaydı.

Derbiyi kazanan Okan Buruk, Şenol Güneş’e karşı ilk galibiyetini elde etti. Diğer müsabakalardan 6’sını Güneş’in takımları kazanırken, 1 maç ise berabere sona erdi.

GALATASARAY TARAFTARINDAN JESUS'A: SIRA SENDE
Derbide Beşiktaş karşısında 2-1'lik galibiyet sevinci yaşayan Galatasaraylılar, maçı locadan takip eden Jorge Jesus'a seslendi. Maç sonrası VIP çıkışından polis korumasıyla ayrılan Jorge Jesus'a, Galatasaraylı taraftarlar 'Jesus, sıra sende sıra sende' diye bağırdı. Fenerbahçe ile Galatasaray, ilk olarak ocak ayı başında Kadıköy'de, mayıs ayı sonunda ise Seyrantepe'de karşılaşacak.