Fenerbahçe Jorge Jesus maçtan sonra Batshuayi'yi haşladı! İşte nedeni...

Jorge Jesus maçtan sonra Batshuayi'yi haşladı! İşte nedeni...

18.10.2022 - 11:14 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe Başkent'te Ankaragücü'nü 3-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı, çıkışını sürdürdü. 90 dakikanın ardından teknik direktör Jorge Jesus öğrencisi Batshuayi'yi fırçaladı.

Jorge Jesus maçtan sonra Batshuayiyi haşladı İşte nedeni...

Fenerbahçe teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde iki kulvarda yoluna doludizgin devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi'nde AEK Larnaca'yı deplasmanda 2-1 yenerek B Grubu'nda çıkmayı garantileyen sarı-lacivertli takım, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının kapanış maçında Ankaragücü'nü deplasmanda zorlanmadan yendi: 0-3. Konuk ekibe üç puanı getiren gollleri 3. dakika Michy Batshuayi, 25'te İrfan Can Kahveci ve 90+1'de Diego Rossi kaydetti.

Haberin Devamı

Jorge Jesus maçtan sonra Batshuayiyi haşladı İşte nedeni...

BAŞAKŞEHİR'LE BİRLİKTE HAFTANIN EN KARLI TAKIMI

Şampiyonluk yolundaki rakipleri Beşiktaş ve Trabzonspor'un 2'şer ve Galatasaray'ın ise 3 puan kaybettiği haftanın en karlı takımı Medipol Başakşehir ile birlikte Fenerbahçe oldu. Bu sonucun ardından puanını 20'ye yükselten Fenerbahçe bir maç eksiğiyle ikinci sırada yer aldı. Jesus'un öğrencileri, cumartesi günü saat 20.00'de Emre Belözoğlu yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Medipol Başakşehir'i Kadıköy'de konuk edecek. 

BATSHUAYI'DEN GÖZ KAMAŞTIRAN İSTATİSTİK

Yeni transfer Michy Batshuayi kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezon sarı-lacivertli formayla 5'inci kez rakip fileleri havalandıran yıldız futbolcu, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de en erken gole imza atan oyuncu oldu. Belçikalı santrforun son 6 şutundan 5 gol çıkarması da dikkat çeken istatistik olarak göze çarptı. Batshuayi, Dinamo Kiev karşısında 1, AEK Larnaca maçlarında 2 ve Fatih Karagümrük karşılaşmasında 1 kez ağları havalandırmıştı.

Haberin Devamı

Jorge Jesus maçtan sonra Batshuayiyi haşladı İşte nedeni...

MAÇTAN SONRA JESUS'TAN FIRÇA

90 dakikanın ardından Fenerbahçeli futbolcular Portekizli hoca ile birlikte geleneksel hale gelen taraftarları selamladı. Bu esnada teknik direktör Jorge Jesus, kenara hışımla geldi ve Ankaragüçlü oyuncu Anastasios Chatzigiovanis ile sohbet eden Batshuayi'ye tepki gösterdi. Deneyimli teknik adam, Belçikalı golcünün taraftarları selamlamasını istedi. Yıldız forvet daha sonra takım arkadaşlarına katıldı. 

Haberin Devamı

Jorge Jesus maçtan sonra Batshuayiyi haşladı İşte nedeni...


 

 

     

Yazarlar