Dünyadan Futbol Jorge Jesus yeni forvetini buldu! Neymar sonrası bir yıldız transfer daha

Jorge Jesus yeni forvetini buldu! Neymar sonrası bir yıldız transfer daha

19.08.2023 - 21:00 | Son Güncellenme:

Neymar, Malcom ve Sergej Milinkovic Savic gibi yıldızları renklerine bağlayan Al Hilal'den bir bomba hamle daha geldi. Suudi Arabistan temsilcisinin yeni forvetini Premier Lig'de bulduğu aktarıldı.

Jorge Jesus yeni forvetini buldu Neymar sonrası bir yıldız transfer daha

Jorge Jesus'u takımın başına geçiren Al Hilal, kadrosunu yıldızlarla güçlendirdi. Mavi-beyazlıların yaptığı transferler Avrupa'da da büyük ses getirdi. Transferde Premier Lig'den yıldızları da renklerine bağlayan Al Hilal'in bir yıldızda daha geri sayıma geçtiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan temsilcisinin başarılı forvetin transferi konusunda kulübü ve oyuncuyla anlaşma sağladığı belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

KALEYE BONO HAMLESİ

Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket eden Al Hilal, kaleci pozisyonunu Bono ile güçlendirdi. Sevilla'nın 32 yaşındaki eldiveni için 21 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

SAVUNMAYA KOULIBALY GELDİ

Chelsea'de gözden düşen Kalidou Koulibaly de Al Hilal'i tercih etti. Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan temsilcisi bu transfer için 23 milyon euro ödedi. Kalidou Koulibaly ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

ORTA SAHAYA YILDIZLAR TAKVİYE EDİLDİ

Al Hilal orta saha kurgusuna yıldız isimleri dahil etti. Lazio'dan Sergej Milinkovic Savic kadroya katıldı. Wolverhampton'ın Portekizli yıldızı Ruben Neves bir diğer takviye oldu. Al Hilal'in kasasından bu iki transfer için toplam 95 milyon euro bonservis bedeli çıktı.

Haberin Devamı

NEYMAR VE MALCOM İMZALADI

Jorge Jesus'un hücum hattına takviye istemesinin ardından Al Hilal transferde bombaları patlattı. Rusya'dan ayrılmak isteyen Malcom takıma dahil edildi. Brezilyalı yıldız için 60 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Paris Saint Germain'in yıldızı Neymar da Al Hilal'i tercih etti. 31 yaşındaki yıldızla 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandı. Neymar'a villa, özel uçak, silahlı koruma ve özel aşçı dahil olmak üzere çok sayıda lüks arabanın da yer aldığı bir anlaşma imzalatıldı.

MITROVIC'LE ANLAŞMA SAĞLANDI

İngiltere basınında yer alan habere göre; Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal, Aleksandar Mitrovic transferi için Fulham ile anlaşma sağladı. Sırp golcüyü transfer için ikna eden Al Hilal'in kasasından 53 milyon euroluk bonservis bedeli çıkacağı aktarıldı.

Fulham Teknik Direktörü Marco Silva, Aleksandar Mitrovic'in Al Hilal'e transferini doğruladı. Sırp santrforun sağlık kontrollerinin ardından Al Hilal ile sözleşme imzalayacağı vurgulandı.

DEV BONSERVİSLE İMZA

Partizan altyapısında futbola başlayan Aleksandar Mitrovic daha sonra Teleoptik, Anderlecht, Newcastle United ve Fulham formaları giydi. Fulham bu transfer için 2018-2019 sezonu başında 24 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Aleksandar Mitrovic'in güncel piyasa değeri 29 milyon euro. Sırbistan Milli Takımı'nda 81 maça çıkan 28 yaşındaki santrfor, 52 gol atma başarısı gösterdi.