Fenerbahçe Jorge Jesus'tan derbi öncesi flaş açıklama! 'Ligin gerçekliğini ortadan kaldırıyor'

Jorge Jesus'tan derbi öncesi flaş açıklama! 'Ligin gerçekliğini ortadan kaldırıyor'

04.06.2023 - 18:22 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 37'nci haftasındaki Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Jorge Jesus ve İsmail Yüksek, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Jorge Jesustan derbi öncesi flaş açıklama Ligin gerçekliğini ortadan kaldırıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik direktörün açıklamaları büyük ses getirdi.

Haberin Devamı

Jorge Jesus, beIN Sports'a verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı: "Ligin son maçı derbiye denk geldi. Deprem sonrası bu şekilde ligi bitiriyoruz. Deprem nedeniyle bazı maçlar sahada oynanmadan kazanıldı. Bu ligin gerçekliğini ortadan kaldırıyor. Galatasaray maçını kazanmak için oynayacağız."

Türkiye Kupası'nda finale yükselmeleriyle ilgili Jorge Jesus, "Kazanma ihtimalimiz olan bir kupa var. Motive şekilde devam ediyoruz. Aynı zamanda ezeli rakiplerle oynanan bu maçlar her oyuncuyu motive eder. Bu nedenle hazırlanmak zor olmadı" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'nin tecrübeli orta sahası İsmail Yüksek de yayıncı kuruluşa konuştu. Galatasaray'ın şampiyonluğu hak etmediğini belirten İsmail Yüksek, "Bu lig bu sene birçok şaibeyle dolu. Hak edilen bir şampiyonluk olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Haberin Devamı

24 yaşındaki futbolcu son olarak, "Bize de fırsat geldi ama değerlendiremedik. Bugüne kadar geldik, geçmişe bakmanın da anlamı yok! Galatasaray maçını kazanmak için her şeyi yapacağız. Sonrasında Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarımızı bir nebze mutlu etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yazarlar