Fenerbahçe "Kadıköy'de jübile istiyorum"

"Kadıköy'de jübile istiyorum"

09.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin ayrılışının kendi açısından 5 bacağı olduğunu belirten ve sözünü hiç sakınmadan söyleyen Brezilyalı yıldız, “Tanrı bana her zaman çok şey verdi. Yüzsüzlük yapmak istemiyorum ama son jübile maçımı Kadıköy’de yapmak isterim” diye konuştu

Kadıköyde jübile istiyorum

Alex de Souza, basın toplantısına son bir hafta içinde çok üzüldüğünü belirterek, ”Geçen ay 35 yaşına bastım, çocukken bile son hafta ağladığım kadar ağlamamıştım” diye başladı.
Brezilyalı oyuncu, “Bu olayın 5 bacağı var. Kendim, Aykut Kocaman, Ali Yıldırım, Aziz Yıldırım ve basın ayağı” ifadelerini kullandı. Bu süreçte kendi hatalarının da olduğunu kaydeden Alex, şöyle devam etti:

“En büyük hatam, kulübü bazı anlarda yaralayacak davranışlarda bulunmuş olmam. Twitter’ı yanlış şekilde kullandım. Bazı insanlara SMS’ler gönderdim. Göndermeseydim belki daha iyiydi. Mesajın içeriğinde bir hata yoktu, ama gönderdiğim kişilere göndermeyip, bende kalsaydı daha doğru olurdu. Mahmut (tercüman) tarafından bana verilen federasyon tarafından kulübe gönderilen ’Borcu yoktur; yazısı var. O konuda Ali Yıldırım ile ufak tartışmamız oldu. O konuda da öyle olmasaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bundan dolayı ’para için oynuyor, parayı birinci planda tutuyor; suçlamalarına maruz kaldım. Ben kaptan olarak primlerin eşit dağıtılması konusunda görevim olduğunu düşünüyordum. Bizler için çok önemli şeyler değil, ama kulüpte düşük maaşla çalışanlar için önemli. Zamanında bu belgeyi imzalamış olsaydım, bu düşünceyi de engellemiş olabilirdim. Eğer para düşkünü bir insan olsaydım, kulüp tarafından ayrı çalış ya da git önerisini ayrı çalışarak karar verirdim. Mayısa kadar maaşımı tıkır tıkır alırdım. Ama bence insanlar hak ettiği parayı almalı”.

Haberin Devamı

Bir isteği var

Brezilyalı yıldız, “1 Ekim’den itibaren Fenerbahçe kariyerim sona erdi. Tanrı bana her zaman çok şey verdi. Yüzsüzlük yapmak istemiyorum ama son jübile maçımı Kadıköy’de yapmak isterim. Kimseyle transfer görüşmesi yapmıyorum. Sadece taşınma işlerini hallediyorum. Oraya gidince görüşmelerimiz olacak. Heykeli taraftarın bir çılgınlığı olarak görüyorum. Heykeli dikilecek kadar bir şey yapmadım. Yapanların hissiyatını da tartışmaya açacak değilim. Yapmam gereken tek şey onlara saygı duymak” dedi.

‘Young Boys maçı sonrası kovuldum’

“Young Boys’a elendiğimiz maçtan sonra başkan beni yanına çağırdı ve “Yarın sabahtan itibaren kulüple ilişkisini kes” dedi. Ben Samandıra’da eşyalarımı toplarken Aykut Kocaman beni yanına çağırdı. O gün kulüpte kalmamın nedeni Aykut Kocaman’dır”

Haberin Devamı

Kocaman ile futbol görüşlerimiz farklı

“Hocayla futbol görüşlerimiz çok farklıydı. Bana göre bir futbol takımı sürekli gelişmelidir. Bu antrenmanla sağlanır. Bir oyuncu geriye giderek oynuyorsa, bir sorun vardır. Bu durumu kendisine anlattım ama bana, ‘Burası Türkiye’ cevabını verdi