Galatasaray KAKA KOLAY MI?

KAKA KOLAY MI?

10.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Teknik Direktör Fatih Terim’in istediği Brezilyalı futbolcuyu sezon başında alamadıklarını hatırlattı, “Kaka bu yıl kulübünde mutlu ve başarılı. Ayrılmayı düşünmüyor. Taraftarları yanlış beklentiler içine sokmak doğru olmaz” ifadelerini kullandı

KAKA KOLAY MI

NEVZAT DİNDAR

Başkan Ünal Aysal, Teknik Direktör Fatih Terim’in, Sivasspor maçından sonra basın toplantısında, “Başkan bana Diego ve Sneijder’i önerdi. Ben onların yerine Kaka’yı istedim” şeklindeki sözlerini Milliyet’e değerlendirdi.
Terim’in, Sneijder veya Diego’yu istememesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını dile getiren Aysal, “Hoca bu oyuncuları istemediğini söylemedi. Mümkünse onlardan daha kaliteli Kaka tipi bir futbolcu istediğini anlatmaya çalıştı” dedi.
Kaka ile ilgili Başkan Aysal çarpıcı bir yorumda bulunarak, “Kaka’yı denediğimizi ve alamadığımı hoca çok iyi biliyor. Bu yıl Kaka, Real Madrid’de daha mutlu ve başarılı. Hiçbir yere de gitmeye niyetli değil. Bu sebeple taraftarımızı ve medyayı yanlış beklentiler içine sokmak doğru olmaz” ifadelerini kullandı.
Başkan Ünal Aysal, şartların oluşması halinde Kaka’yı transfer edebileceklerini belirterek, “Hocamızın kendi yakın kontakları Kaka’yı alma imkanı yaratabilirse memnuniyetle bu transferi şartlarımızı zorlayarak yapmaya çalışırız. Yönetim olarak biz de bunu çok isteriz” yorumunu yaptı.
Sneijder ve Diego için şimdiye kadar herhangi bir girişimde bulunmadıklarını da kaydeden Ünal Aysal, “Sneijder veya Diego için ben denemeyi önerdim. Henüz şartlarını hiç kimseyle konuşmadık. Görüşmeden önce hocanın düşüncesini almak elbette önemliydi. Hoca da bize ‘olmaz’ demedi aslında. Ancak Kaka tipi bir oyuncuya öncelik verilmesini istedi” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Mutlu edeceğiz’

Başkan Ünal Aysal, Ankara’da düzenlenen Galatasaraylılar Birliği 75. Yıl Kutlaması’na katılırken, transferle ilgili önemli mesajlar verdi. İhtiyaç duyulan bölge için mutlaka bir transfer yapmak istediklerini kaydeden Aysal, “Benim gönlümden bir sürü insan geçiyor. Hocanın da gönlünden birileri geçiyor ama istediğimiz oyuncuların müsait olup olmaması da önemli. Ben elimden geleni arkadaşlarımla beraber yapıyorum. Hocamızı mutlu edecek bir ismi muhakkak o pozisyon için önümüzdeki günlerde çalışıp getireceğiz” dedi.

Yazarlar