Beşiktaş Kaleci bilmecesi

Kaleci bilmecesi

25.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kaleci transferi konusunda hareketli günler yaşayan Beşiktaş’ta, yönetim ve teknik heyet farklı görüşleri masaya yatırdı.

Kaleci bilmecesi

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Kaleci transferi konusunda hareketli günler yaşayan Beşiktaş’ta, yönetim ve teknik heyet farklı görüşleri masaya yatırdı. Cenk Gönen’in, Galatasaray’a gitme ihtimalini göz önünde bulunduran yönetim, başta Victor Valdes olmak üzere birçok kaleciyle görüşürken, Şenol Güneş ise yeni file bekçisinin mutlaka tecrübeli olmasını istedi.

Manchester United’da oynayan Valdes ve Sevilla’da forma giyen Beto ile ciddi olarak ilgilenen siyah-beyazlılar, PSG kalesini koruyan Sirigu, Galatasaray’ın takibindeki Kızılyıldız’da oynayan Rajkovic ve Uruguay’ın Penarol takımından Guruceaga gibi isimleri gündemine aldı.

Yönetimin çoğunluğu Valdes’i isterken, menajerlerin ise son olarak Sirigu’yu önerdiği ortaya çıktı. Eintracht Frankfurt’tan Kevin Trapp’ın PSG’ye gelmesiyle 2. kaleci pozisyonuna düşme ihtimali olan Sirigu’yu teklif eden menajerlerin, İtalyan kaleciyi bir sene kiralık olarak Beşiktaş’a getirebileceklerini söyledikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı bazı yöneticilerin ise Galatasaray’ın ilgilendiği Rajkovic ile Muslera’nın veliahtı olarak gösterilen Guruceaga’nın transfer edilmesinin gelecek adına daha karlı bir yatırım olabileceğini söyledikleri bildirildi. Buna karşılık Şenol Güneş’in ise tecrübeli bir eldivenin transfer edilmesini uygun gördüğü kaydedildi.