Tenis Kaliforniya'da kortu arılar bastı!

Kaliforniya'da kortu arılar bastı!

17.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kaliforniya’da oğul veren arı kolonisi Indian Wells tenis turnuvasını bastı. İki saat ara verilen Alcaraz-Zverev maçı arıcının müdahalesinin ardından sürdü.

Kaliforniyada kortu arılar bastı

ABD’deki Indian Wells turnuvasında arılar kortu bastı, Alcaraz-Zverev karşılaşmasının uzunca bir süre durmasına neden oldu. İlginç olay çeyrek final maçının ilk dakikalarında yaşandı. İspanyol Carlos Alcaraz, 6 numaralı seribaşı Alman Alexander Zverev’i 6-3 ve 6-1’lik setlerle 2-0 yenerek yarı finale çıkarken, maça damga vuran arılar oldu.

Haberin Devamı

Arılar kortun üzerinde uçuştu, bir ara Alcaraz’ın da üzerine hücum etti. Sayıları gittikçe artan koloni, Spider Cam olarak bilinen hareketli kameranın üzerinde kümelendi. Bunun üzerine hakem maçı durdurup oyuncuları soyunma odasına gönderirken, organizatörler de yaşananlara müdahale etmesi için bölgeden bir arıcıyı korta davet etti.

Kalifornialı arıcı vakumlu cihazıyla arıları topladı. Oğul verdiği düşünülen arı kolonisinden kort tamamen temizlendikten sonra, yaklaşık iki saatlik bir aranın ardından müsabaka yeniden başladı.