Fenerbahçe Kanat sıkıntısı

Kanat sıkıntısı

24.08.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Hasan Ali’den sonra Isla’yı da sakatlığa kurban veren F.Bahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, Başakşehir maçı öncesinde rakibin en güçlü yanı olan kanatlarına çare bulmaya çalışıyor

Kanat sıkıntısı

Fenerbahçe’de Medipol Başakşehir maçı öncesi kanatlarda ciddi sıkıntı yaşanıyor.

Sarı-lacivertli takımda Hasan Ali’den sonra Isla’nın sakatlanması ve bir ay takımdan uzak kalacak olması sonrası teknik heyet sıkıntıya düştü. Hasan’ın yokluğunda sol bekte mecburen ters ayaklı Dirar’ı oynatan teknik direktör Ersun Yanal, şimdi Isla’nın yerine kimi oynatacağını düşünüyor. Bu bölgeye Dirar’ın kaydırılması söz konusu olsa da, bu sefer sol bekte alternatif olmadığı için sıkıntı yaşanacak.

Haberin Devamı

Kendi orijinal pozisyonu sağ bek olsa da Dirar sol bekte başka bir alternatif olmadığı için yine ilk maçtaki gibi burada görev yapacak. Yanal sağ bekte Murat Sağlam ile Tolga Ciğerci’yi denedi. Son karar maç saati verilecek. Hazırlık kampı ve maçlarında beklenenin üzerinde bir performans ortaya koyan futbolcu ilk kez bu kadar üst seviye bir resmi maçta görev yapmaya hazırlanıyor. Yanal başta Visca olmak üzere Başakşehir’in güçlü kanat oyuncularını durdurmak için de alternatifler arıyor.