Fenerbahçe Kapalı kutu!

Kapalı kutu!

28.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ligde tarihi bir sıkıntıda olan Fenerbahçe'de Yeni Malatyaspor öncesi de önemli bir eksiklik endişe yaratıyor.

Kapalı kutu

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde kritik mücadelede Martin Skrtel’in cezalı olması savunma hattındaki sorunları öne çıkıyor. Haftalardır defanstaki krizi bitiremeyen ve en önemli ismini de kaybeden Ersun Yanal’ın takımında yeni transfer Sadık ile Roman Neustadter’in uyumu hem merak ediliyor hem de belirsizlik oluşturuyor.

Fenerbahçe’de Spor Toto Süper Lig’de Yeni Malatyaspor ile yapılacak kritik maç büyük önem taşıyor. Ligde tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birini yaşayan sarı-lacivertlilerde, sorunlar da bitmek bilmiyor.Son olarak kupada oynanan Ümraniyespor maçında kırmızı kart gören Martin Skrtel’i kaybeden Ersun Yanal’ın takımı, zorlu Yeni Malatyaspor maçında savunmada eksik yaşayacak. Ligin flaş ekiplerinden birini evinde ağırlayacak sarı-lacivertli ekipte, haftalardır sorun yaşayan defans hattı şimdi de Skrtel’siz oynamak zorunda kalacak.

Haberin Devamı

Bu sezon kötü giden takımda ayakta kalan nadir isimlerden olan Slovak stoperin yokluğunda yeni transfer Sadık ile Roman Neustadter defans hattına geçecek. Ancak eldeki veriler ve uyum sorunları dikkatlerden kaçmıyor. Fenerbahçe’ye daha yeni katılan Sadık ilk kez ligde Roman Neustadter ile bir maça başlayacak. Ayrıca son 3 maçta Ümraniyespor ve Bursaspor’a karşı ortaya çıkan veriler güven vermiyor. Son 3 maçta 3 gol yiyen ve 2 yenilgi bir beraberlik alan Fenerbahçe’de Sadık’ın özellikle hava topu problemi öne çıktı.

Neustadter’in de savunma arkasına kaçan toplarda ağır kalması dikkat çekerken, iki ismin nasıl bir reaksiyon vereceği merak ediliyor. Son Ümraniyespor maçında Skrtel atılıp Sadık girdikten sonra Neustadter ile savunma oluşmuştu. Ancak Fenerbahçe 3 pozisyon görmüş ve kalesinde 1 golle yenilip elenmişti. Bursaspor karşısında da 5 hava topu mücadelesi kaybeden Sadık, uyum sürecini henüz tamamladı. Üst sıralara bir an önce tırmanmak isteyen Fenerbahçe’de Yeni Malatyaspor maçı öncesi savunma hattı kapalı kutu olarak göze çarpıyor.

Yazarlar