Fenerbahçe Kaptan dümene geçti

Kaptan dümene geçti

20.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Emre Belözoğlu dün sabah takım arkadaşlarını kahvaltıya davet etti. Milli oyuncu, “Son 10 haftalık periyotta iyi bir başlangıç istiyorsak, iyi bir hava yakalamak istiyorsak, Beşiktaş derbisi; hani derler ya tam bize göre bir maç” dedi.

Kaptan dümene geçti

Fenerbahçeli futbolcular dün sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kaptan Emre Belözoğlu’nun ev sahipliğinde Rumeli Hisarı’ndaki Lokma Restorant’ta buluşan sarı-lacivertli oyuncular moral depoladı.

Haberin Devamı

Neşeli ve samimi bir ortamda geçen kahvaltıdan sonra bir açıklama yapan Emre Belözoğlu, “Sabah biraz geç verdik haberi aslında; işi olmayan arkadaşlar buyursunlar gelsinler, hep beraber olalım, idmandan önce kahvaltıyı birlikte yapalım diye. Sağ olsunlar, müsait olan tüm arkadaşlarımız geldiler” dedi.

Taraftara çağrı

Milli oyuncu Beşiktaş derbisi için de “Kendi sahamızdaki Galatasaray galibiyetinden sonra, bize hiç yakışmayacak bir oyun ile Gençlerbirliği’ne kaybettik. Ligde 10 tane maç kaldı ve bu 10 maçın başlangıcı olarak da Beşiktaş maçındaki galibiyet bizim için mükemmel olur diye düşünüyorum. Çünkü bu son 10 haftalık periyotta iyi bir başlangıç istiyorsak, iyi bir hava yakalamak istiyorsak, Beşiktaş maçı; hani derler ya tam bize göre bir maç. Tekrar motive olmamız, tekrar bu ligin en iyi takımı olduğumuzu göstermemiz adına çok önemli bir maç” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Taraftarlara da seslenen Emre, “Tabii bizim en büyük destekçimiz, rakip tarafın ise en büyük korkusu, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, Fenerbahçe seyircisi olmuştur. Bunun en büyük göstergesi de en son Galatasaray maçı. Öyle bakarsak onların da bizimle beraber olması en büyük arzumuz ve dileğimiz. Bu maçta tribün kapatma cezamız var. Ama onun dışında gelmeleri, bizim yanımızda olmaları gereken çok önemli bir maç” dedi.

Egemen döndü

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Dizindeki ağrıları azalan Egemen Korkmaz ve önceki günkü idmanı tedbir amaçlı yarıda bırakan Emenike antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken Gökhan Gönül takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalar yaptı. Antrenmanı sarı-lacivertli yöneticiler de izledi.

Yazarlar