Galatasaray KARARINI VERMELİ

KARARINI VERMELİ

19.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

"Bir sene içinde 8-10 konuda bir takım söylemler dile getiriliyorsa burada yolunda gitmeyen bir şey var demektir. ABD’den dönünce bu konuyu Adnan Öztürk ile konuşacağım. Bir kişi için kalkıp seçime gitmem, yönetimi değiştirmem. Yönetime başladığım ekiple yola devam edeceğim. Ancak Öztürk’ün bazı tereddütleri varsa, kararı kendisi vermeli"

KARARINI VERMELİ

ÖZEL RÖPORTAJ - NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Milliyet’in sorularını yanıtladı, gündemdeki konular hakkında birbirinden önemli açıklamalar yaptı.
ABD Galatasaray Cemiyeti’nin davetlisi olarak New York’ta bulunan sarı-kırmızılı kulübün patronuna telefonla ulaştık. Aysal, Fatih Terim’in GSTV’deki açıklamalarından, Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’le arasındaki soruna, futbol takımının durumundan kendi kontenjanından üye yaptığı Lutfi Arıboğan’a kadar birçok konuda camiaya ve taraftara önemli mesajlar yolladı. İşte Başkan Aysal’ın ses getirecek açıklamaları:
* Bir sene içinde, 8-10 farklı konuda bir takım söylemler, rahatsızlıklar dile getiriliyorsa burada artık yolunda gitmeyen bir şey var demektir. Şu an Amerika’dayım ve döndükten sonra bu konuyu Adnan Öztürk ile konuşacağım. Bir kişi için kalkıp seçime gitmem, yönetimi değiştirmem. Başladığım ekiple yola devam edeceğim. Ancak Adnan Öztürk’ün bazı tereddütleri varsa kararı kendisi vermeli. Milliyet’te ve ertesi günlerde bir spor gazetesinde çıkan haberleri okuyunca ortada sorun olduğunu anladım. Ama bu sorunun kaynağı biz miyiz, başkası mı bilmiyorum. Çünkü Ada ile ilgili Adnan Öztürk’ten bana gelen bir şey olmadı.

Haberin Devamı

Takım toparlar
* Takımın her türlü ihtiyacı karşılandı, transferler yapıldı. Yolunda gitmeyen bir şeyler var. Bunun çözümünü bulacak olan hocamızdır. Sakatlık mı, yorgunluk mu teşhisi koyup, tedaviyi uygulayacak olan Terim’dir. Takıma ve teknik kadroya inancımız, güvenimiz tam. Bu konuda en ufak bir tereddütüm bulunmuyor. Fatih hocanın tam yetkisi vardır. İstanbul’a döndükten sonra da hocayla bir araya gelebiliriz, başka zaman da. Ama toparlarız.
* Hoca, Arsene Wenger örneğini vermiş. İnşallah o da uzun yıllar hizmet eder. Her fırsatta sürdürülebilir başarıdan söz ediyoruz. Bunun yolu da istikrardan geçiyor. Bu istikrar, teknik ve idari sürekliliğe bağlıdır. Yönetim kurulu da bu yüzden çok önemli.

Çileğe sevindim
* Fatih hoca, “Çileği Florya’da kendimiz yetiştireceğiz” demiş. Sevindim açıkçası. Florya’da bir de çilek bahçesi olursa bundan en fazla ben mennuniyet duyarım.
* Manchester United maçında tribünde olmayacağım. Çünkü bir süre daha ABD’deki Galatasaraylıların davetlisi olarak New York’tayım.
* Lutfi Arıboğan’ın kulübe üyüliği konusu çok speküle edilmesin. Başkan kontenjanından 1 kişiyi daha üye yapma fırsatım vardı. Bu hakkımı da Arıboğan’dan yana kullandım. Bununla diğer kuralların ezilmesi söz konusu olamaz.

Yazarlar