Futbol Erman Güracar: 'Karşıyaka teknik direktörlük koltuğu küfrü hak etmiyor'

Erman Güracar: 'Karşıyaka teknik direktörlük koltuğu küfrü hak etmiyor'

24.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Son olarak Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda şiddetli yağmur altında Çatalcaspor'u 2-0 yenip liderle arasındaki puan farkını 5'e indiren Karşıyaka'da Teknik Direktör Erman Güracar, karşılaşma sonrası açıklama yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, saygı çerçevesinde yapılan eleştirilere anlam verdiğini fakat kendisine ve ailesine edilen küfürlerini kabul etmediğini açıkladı, gerekli hukuki sürecin başlattığını duyurdu

Erman Güracar: Karşıyaka teknik direktörlük koltuğu küfrü hak etmiyor


BERKE MANKIR MİLLİYET

TFF 3. Lig 1. Grup'ta Ağrı 1970 Spor deplasmanındaki beraberliğin ardından Çatalcaspor'u 10 kişi kalmasına rağmen 2-0'la geçen Karşıyaka, lider Yeni Mersin İdmanyurdu'nun kaybetmesiyle puan farkını 5'e indirdi. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda şiddetli yağmur altında kazanan yeşil kırmızılılarda Teknik Direktör Erman Güracar, veryansın etti. "Ben ve ekibim bugüne kadar Karşıyaka Spor Kulübü çatısı altında ahlaklı, dürüst bir şekilde ve kulüp menfaatlerini gözeterek görev yapmaktayız" diyen deneyimli patron, "Teknik direktörlük mesleğini, hele ki Karşıyaka gibi ülkemizin en köklü camialarından birisinde yapıyorsanız, sürekli eleştiriye maruz kalmanız kadar doğal bir durum söz konusu değil. Ahlak ve saygı sınırları içerisindeki her türlü eleştiriyi kariyerim boyunca kabul ettim ve bundan sonra da edeceğim. Karşıyaka teknik direktörlük koltuğu, herkesin kendi fikri ve bilgisi doğrultusunda eleştirebileceği ancak asla hakaret ve küfür edemeyeceği bir mevkidir" şeklinde konuştu.

Yasal işlemler kapıda

İşin eleştiri değil aileye dek edilen küfür olduğunun altını çizen Güracar şöyle devam etti: "Artık beni bırakıp aileme kadar dil uzatanların yanı sıra daha önce de şahsım adına hakaret ve küfürlü paylaşım yapanlar hakkında yasal yollara başvuracağımı bildirmek istiyorum. Gerçek Karşıyaka taraftarlarının da bu tip paylaşım yapanlara tepkisini koyacağına dair hiç şüphem yok. Etik olmadığını düşündüğüm ve kendime de yakıştıramadığım için hiçbirisini ifşa etmiyorum. Lakin gerekli işlemler de yasal yollarla sürecek."

Haberin Devamı

4 maçtır gol yemiyor
Zirvedeki Mersin İdmanyurdu'nu takibini sürdüren yeşil kırmızılılar, son 8 maçta ciddi bir başarı elde etti. Bu periyotta 6 kez 3 puanı bir arada gören Kaf Kaf, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Tek mağlubiyetini taraftarı önünde çıktığı 1954 Kelkit müsabakasında alan İzmir temsilcisi, o tarihten bu yana 4 maçta kalesini de gole kapadı. Yomraspor'u dış sahada 1-0, Amasya 1968'i Alsancak'ta 2-0 yenip Ağrı 1970 deplasmanında 0-0 berabere kaldı. Son olarak hafta içi mesaisinde Çatalca'yı ağırlayan yeşil kırmızılılar, randevudan 2-0 galip ayrıldı. Öte yandan 90+3'te Namık Çelik'in yerine oyuna katılan Mustafa Durgun, topla buluştuğu ilk anda tabelayı ikiledi. 2003 doğumlu genç oyuncu, bu sezon ilk kez Karşıyaka formasıyla gol sevinci yaşamış oldu. 

Haberin Devamı