1.Lig Karşıyaka'da kongre heyecanı

Karşıyaka'da kongre heyecanı

17.05.2015 - 14:29 | Son Güncellenme:

Karşıyaka camiası, 21 Mayıs Perşembe günü yapılacak olağan kongreye kilitlendi.

Karşıyakada kongre heyecanı

Seçim öncesi kendisine destek vereceğini açıklayan İstanbullu işadamı Erdal Acar'la cumartesi günü ilk kez bir araya gelen adaylardan Ali Erten, görüşmeden çok ümitli ve heyecanlı ayrıldığını söyledi. Başkan seçilmesi durumunda Acar'ın sadece futbol şubesine sponsor olacağını belirten Erten, "Nazım Torbaoğlu'yla birlikle Erdal Acar'dan seçim öncesi iyi niyet göstergesi olarak futboldaki transfer yasağını kaldırmasını istedik. İsteği kabul ederek hafta başında ödemeyi yapacağını bildirdi" dedi.

Haberin Devamı

Erdal Acar'ın kulübe destek teklifinde çok ciddi olduğunu belirten Ali Erten, "Seçimde göreve gelirsem, söz verdiği çerçevede tam detaylı teklifini sunacak. Teklif, bütün yetkili kurullarımızca değerlendirilerek karara bağlanacak" diye konuştu.

Kongrede Erten'le yarışmaya hazırlanan Mutlu Altuğ'da, "Acar'ın Erten'le yaptığı görüşmede seçim öncesi transfer yasağını kaldırmayı taahhüt ettiğini duydum. Kulüp üyesi olarak kendisine sadece teşekkür edebilirim" dedi.

Karşıyaka'nın 2010-11 sezonunda forma giyen eski futbolcuları Tiago ve Baykal'a kesinleşmiş 1.2 milyon TL'lik borcu nedeniyle transfer yasağı bulunuyor.

LİSTE TELAŞI

Karşıyaka'daki genel kurul sürecinde 2 aday da listelerini ana hatları dışında gizli tutuyor. Adaylığını ilk açıklayan Ali Erten'in listesinde Osman Kırkpınar, Cengiz Bakır, Cüneyt Başak, Lütfü Kılıç ve Rus Andrey Ponomarev var. Altuğ'un listesindeki ilk isimler Serdar Işıldar, Mustafa Celep, Özcan Gündoğdu, İsmail Cirit, Yener Eyüpoğlu, Ömer Fitöz, Güçlü Aydoğdu ve ilk etapta Ali Erten'e destek açıklaması yapan Metin Yıldırım.

Haberin Devamı

Bu arada sosyal medyada en çok takip edilen taraftar sitelerinden KSK TV, "Kim başkan olsun" anketi başlattı. Ankette taraftarlar ilk gün Ali Erten'e 391, Mutlu Altuğ'a 132 oy verdi.