Beşiktaş Kartal’ın ilk rakibi Wolfsburg

Kartal’ın ilk rakibi Wolfsburg

05.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

BEŞİKTAŞ 2. yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya’daki ilk hazırlık maçını bugün ‘Tuttur Cup’ kapsamında Wolfsburg ile oynayacak.

Kartal’ın ilk rakibi Wolfsburg

Siyah-beyazlıların, Bundesliga’da ilk yarıyı 19 puanla 15. sırada kapatan ve kadrosunda Diego Ribas’ı bulunduran Alman ekibi ile yapacağı mücadele Mardan Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşma TV8’den yayınlanacak.

Haberin Devamı

Taktik çalışıldı

BEŞİKTAŞ, Antalya’daki hazırlıklarını dün de yapılan çift idmanla sürdürdü. Sabah yapılan antrenmanda dayanıklılık koşuları yapan siyah-beyazlı futbolcular, akşamki çalışmada ise taktik antrenmanı yapıldı. Bu arada tedavileri devam eden Manuel Fernandes ile Mustafa Pektemek çalışmalarda yer almadı.

Sakatlıklar için yeni kondisyoner

BEŞİKTAŞ’TA teknik ekibe yeni bir isim katıldı: Muratcan Üner... Siyah-beyazlı takımda bu sezonun başından beri iki kondisyoner; Ersin Aka ve Eren Şafak görev yapıyordu. Ancak İsmail iyileştikten sonra kondisyonerlerin gözetiminde çalışırken sakatlanması kafalarda soru işareti bırakmıştı. Şimdi siyah-beyazlıların Antalya kampına dahil olan Üner, sadece sakat oyuncuların çalışmalarına eşlik edecek.