Skorer Kartal'a 1 numara!

Kartal'a 1 numara!

22.06.2012 - 10:12 | Son Güncellenme:

Rüştü’nün yerine kaleci arayan Beşiktaş’ın listesinde öne çıkan isim Köln’lü Michael Rensing... Mukavelesindeki “400 bin Euro’ya serbest kalır” maddesi iştah kabartıyor

Kartala 1 numara

Rüştü Reçber ile yolları resmi olarak ayırmaya hazırlanan Beşiktaş’ta kaleci adayları da netleşmeye başladı. Önceleri listenin ilk sırasına İsaksson’u alan Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Samet Aybaba’nın İsveçli kalecinin Euro 2012’deki performansından memnun kalmaması nedeniyle bu ismi veto etti.

Haberin Devamı

Michael Rensing'in en iyi kurtarışları

Bunun üzerine diğer adaylara yönelen Kartal’ın listesinin ilk sırasına Bundesliga’da küme düşen Köln’ün Alman kalecisi Michael Rensing girdi. Transferde maliyeti düşük oyunculara yönelen futbol komitesinin Alman file bekçisinin menajeri ile görüştüğü ve Rensing’in sözleşmesindeki ‘400 bin Euro’ya serbest kalır’ maddesini

bulunması sebebiyle kolları sıvadığı ifade edildi. Menajer Mehmet Uludağ’ın Rensing’le temasa geçerek, transferi daha ucuza mal etmeye çalışacağı öğrenildi.

İKİNCİ ADAY DAHLİN

Kartal’ın listesindeki ikinci adayın İsveç ekibi Malmö’nün eldiveni Dahlin olduğu öğrenildi. Menajer Hasan Çolakoğlu’nun İsveçli kaleciyi futbol komitesi başkanı Tamer Kıran’a önerdiği, Dahlin’in de maliyetinin en fazla 1 milyon Euro olacağı belirtildi.

Haberturk

Yazarlar