Galatasaray Kaş yaparken göz çıkarmayalım

Kaş yaparken göz çıkarmayalım

31.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray yönetimi, Bruma ile sözleşme uzatırken bile hassas dengeleri koruyacak.

Kaş yaparken göz çıkarmayalım

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Portekizli futbolcunun bu sezon sonuna kadar olan maaşına zam yapmayacak olan Galatasaray, böylece Yasin, Carole ve Sinan gibi faydalı isimlerin de olumsuz etkilenmesine fırsat vermeyecek. Bruma ile yapılacak anlaşma gelecek sezondan başlayacak.

Galatasaray, Bruma ve menajeriyle yapılacak yeni sözleşme görüşmelerinde hassas dengeleri koruyacak, buna göre hareket edecek.

Sarı-kırmızılıların, yıllık 1.2 milyon euro alan ve 1.5 senelik sözleşmesi kalan Bruma ile gelecek sezondan itibaren uygulanacak bir anlaşma imzalanacağı ifade edildi. Bunun nedeni de takım içinde az para alan isimlerin huzursuz olmaması...

Carole 700 bin euro

Galatasaray’da, 2018-2019 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Lional Carole 700 bin euro net para alıyor. Fransız futbolcu 11’in değişilmez isimlerinden biri olmasına rağmen bugüne kadar zam konusunu gündeme getirmedi.

Haberin Devamı

Bruma gibi sözleşmesi 1.5 sene sonra bitecek olan Yasin Öztekin ise 1.1 milyon euro alıyor. Yasin’in formu da dikkate alındığında Bruma’ya yapılacak bir zam üzerinde olumsuz etki yaratabilecek.

Galatasaray’da durumu endişe yaratan diğer isim de Sinan Gümüş... Genç yeteneğin sözleşmesinin bitmesine de 2.5 sene var ama aldığı net ücret 650 bin euro.

Yaz başına kalabilir
Yönetim, Bruma’ya yapılacak bir zammın, Yasin, Sinan ve Carole gibi isimler üzerinde olumsuz etki yaratabileceğini düşünüyor. “Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım” prensibiyle hareket edecek olan sarı-kırmızılılar, bu yüzden Bruma’nın menajeri Balde ile önümüzdeki günlerde yapacakları görüşmede, yeni ücretin kesinlikle önümüzdeki sezondan geçerli olmasını şart koşacak. Bu nedenle sarı-kırmızılıların görüşmeleri yaz dönemine de kaydırabileceği vurgulandı.