Skorer Kayserisporlu Kamber Arslan Antalyaspor'da

Kayserisporlu Kamber Arslan Antalyaspor'da

02.02.2009 - 12:38 | Son Güncellenme:

Canı çok feci sıkkın Hüseyin Canı çok feci sıkkın Hüseyin Canı çok feci sıkkın Hüseyin Canı çok feci sıkkın Hüseyin

Kayserisporlu Kamber Arslan Antalyasporda

Kayserisporlu defans oyuncusu Kamber Arslan’ın sezon sonuna kadar kiralık olarak Antalyaspor’da oynayacağı bildirildi.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ara tranfer döneminin son gününde Kamber Arslan’la Turkcell Süper Lig’in ikinci devresi için kiralık sözleşmesi imzalandığını söyledi. Akıncıoğlu, "Kamber Arslan’ın kulübüyle anlaşma sağlandı. Futbolcu yarın takımın İstanbul’daki kampına katılacak" dedi.
Beşiktaş ile deplasmanda oynanan ve 1-0 kaybettikleri lig maçını da değerlendiren Arslan, oyuncuların performansından çok memnun kaldıklarını ve başta teknik direktör Mehmet Özdilek olmak üzere teknik heyeti ve futbolcuları kutladıklarını belirtti. Takımın oyun disiplini ve ortaya koyduğu kaliteli futbolun kendilerini umutlandırdığını vurgulayan Akıncıoğlu, "Alt sıralardan yukarı doğru yükselmeyi bekliyoruz" diye konuştu.
Hafta sonu karşılaşacakları Denizlispor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Akıncıoğlu, hafta içi Fortis Türkiye Kupası’nın çeyrek final rövanşı için Beşiktaş ile karşılaşacak takımın İstanbul’da hazırlıklarını sürdürdüğünü kaydetti. Denizlispor maçına taraftarları davet eden Akıncıoğlu, "Ekonomik kriz ortamında hem bilet olarak kulübe maddi destek sağlasınlar, hem de tribünlerde futbolcularımıza 90 dakika destek versinler" dedi.