Galatasaray Kazanmak DNA’sında var

Kazanmak DNA’sında var

09.04.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın Rising Phoenix kulübüyle yaptığı işbirliğinde başrol oynayan Didier Drogba, Fatih Terim ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Kazanmak DNA’sında var

Galatasaray’ın Rising Phoenix kulübüyle yaptığı işbirliğinde başrol oynayan Didier Drogba, Evkur Yeni Malatyaspor maçında plaketini alırken, sarı-kırmızılıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Haberin Devamı

Fatih Terim’e büyük sevgi ve saygısı bulunan Drogba, onu çok başka konumlandırıyor.

O atmosferi ve sarı-kırmızılılarda geçirdiği günleri TRT Spor’a anlatan Fildişi Sahilli eski futbolcu, “Sahaya girdiğim zaman sanki formayı giyip çıkıp oynayacakmış gibi hissettim. Ben de taraftarı çok özlemişim” diye konuştu.

Fatih Terim’e yaptığı, “Bir yıl bedava oynarım” esprisini ve hocasının elini kaldırmasını anlatan Drogba, “İnsanlar Didier Drogba diyor ama ben de İmparator diyorum. Belki de o olmasaydı ben burada bu fırsatı bulamayacaktım, oynayamayacaktım. Sadece çok sevdiğim değil, ayrıca da çok saydığım bir hoca...” ifadesini kullandı.

‘Öngörüsü iyi’

Fatih hoca geçmişte çalıştığı diğer teknik adamları karşılaştırması istenen Didiear Drogba bunu da şöyle anlattı: “Kazanma isteği DNA’larına işlemiş. Nereye giderlerse gitsinler başarı getiriyorlar. Fatih Hoca da bu grubun içinde... Özellikle futbolcuları çok iyi tanıması ve bir sorun olmadan bazı şeyleri ön görmesi Fatih Terim’i diğer hocalardan ayırıyor.”

Haberin Devamı

1.5 sezon oynadıktan sonra Chelsea’ye dönen Drogba, “Erken ayrıldığını düşünüyor musun?” sorusuna ise, En çok üzüldüğüm, o 4. yıldızı taktığımız 20. şampiyonlukta burada olamamaktı. Daha fazla kalmak isterdim. Çok güzel günler geçirdik” cevabını verdi.