Galatasaray "Kendime geliyorum"

"Kendime geliyorum"

16.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Amrabat taçtan Elmander’e yaptığı asist ve attığı golle maça damgasını vurdu. Faslı yıldız, “Ramazan’da oruç nedeniyle güç kaybettim ama toparlanıyorum” dedi

Kendime geliyorum

Galatasaray’ın 8.6 milyon euro maliyetle Kayserispor’dan kadrosuna kattığı Nordin Amrabat, Antalyaspor deplasmanında klasını konuşturdu. Faslı yıldız, Elmander’e taç atışından yaptığı asistle alkış toplarken, attığı şık golle farkı ikiye çıkaran isim oldu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımdaki ilk golüne imza atan Amrabat maçtan sonra çok mutluydu. Güzel bir galibiyet aldıklarını kaydeden başarılı futbolcu, “Manchester United’la oynayacağımız çok önemli bir maç bizi bekliyor. PSV ile Şampiyonlar Ligi’nde 3 maça çıkmıştım ama heyecanlıyım. Geçen yıl Basel, İngiltere’de kazanmıştı, şimdi de biz aynı 3 puan alabiliriz” dedi.

Türkiye’nin en iyi takımında forma giymenin mutluluğunu yaşadığını da vurgulayan Amrabat, “Ramazan’da oruç tuttuğum için güç kaybetmiştim, ama kendime gelmeye başladım. Bana fırsat verdiği için teknik direktörüm Fatih Terim’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.