Fenerbahçe Kevin Kampl'dan Fenerbahçe açıklaması

Kevin Kampl'dan Fenerbahçe açıklaması

19.12.2013 - 15:22 | Son Güncellenme:

Slovenyalı milli futbolcu Kevin Kampl, "Birçok kulübün benimle ilgileniyor olması, hoşuma gitmiyor desem yalan olur. Özellikle de Fenerbahçe gibi büyük kulüplerin, benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor" dedi.

Kevin Kampldan Fenerbahçe açıklaması

Avusturya 1. Futbol Ligi takımlarından Red Bull Salzburg'da forma giyen Slovenyalı milli futbolcu Kevin Kampl, transfer iddialarını değerlendirdi.

Haberin Devamı

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kampl, bir süre önce Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde medyada haberler yer aldığının hatırlatılması üzerine şunları söyledi: "Birçok kulübün benimle ilgileniyor olması, hoşuma gitmiyor desem yalan olur. Özellikle de Fenerbahçe gibi büyük kulüplerin benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor. Ancak bu menajerimin işi. Benim işim, her gün daha iyi bir performans sergilemek, antrenmanlarda daha fazla çalışmak ve kendimi geliştirmek.''

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda eşleştikleri Ajax'ı da değerlendiren Kampl, Hollanda ekibinin favori olduğunu ancak kendilerinin de turu geçmek adına şanslarının bulunduğunu söyledi. Kampl, ''Bu iki maç, bizim için iyi bir sınav olacak. Umarım Hollanda ekibini eleyebiliriz. Her zaman favoriler kazanmıyor. Bizim, bu yılki hedeflerimiz Avusturya şampiyonluğu ve Avrupa'da da gidebileceğimiz yere kadar gitmek'' diye konuştu. Slovenya'da yılın futbolcusuna aday gösterilen Kampl, bu yılki performansından son derece memnun olduğunu, ancak daha iyisini yapabileceğine inandığını kaydetti.

Haberin Devamı

''Dünya Kupası'nı Brezilya ya da Almanya kazanır''

Sloven futbolcu, Brezilya'nın evsahipliğinde düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nı, Brezilya ya da Almanya'nın kazanacağını iddia ederek, "Bu iki ekip, şu anda dünyanın en iyisi'' dedi. Kupada yer alacak Balkan ülkeleri Bosna Hersek ve Hırvatistan'ın şansını değerlendiren Kampl, şunları söyledi: ''Hem Bosna Hersek, hem Hırvatistan süper takımlar ve Brezilya'daki Dünya Kupasında şov yapabilirler. Bosna Hersek, hücum oynayan iyi bir takıma sahip. Ancak söylemem gerekiyor ki Bosna Hersek'in grubundaki favori Arjantin. Bosna Hersek, eğer kendi oyununu oynarsa, İran ve Nijerya'yı yenerek grupta ikinci olabilir. Hırvatistan da bireysel olarak bakıldığında kaliteli oyunculara sahip. Bir düşünün, Real Madrid'de forma giyen Luka Modriç'e ve Bayern Münih'te forma giyen Mario Mandzukiç'e sahipler. Onların grubunda da favori Brezilya. Kamerun, Meksika ve Hırvatistan arasındaki ikincilik mücadelesini Hırvatistan'ın kazanacağını umuyorum.'' Bu arada, sarı-lacivertli kulüp 18 Kasım'da yaptığı açıklamada, Kevin Kampl ile ilgili bir transfer girişiminin bulunmadığını açıklamıştı.

Yazarlar