Galatasaray Kim Milyoner Olmak İster'de terleten futbol sorusu! Hagi, Carlos, Sneijder, Alex arasında kaldı

Kim Milyoner Olmak İster'de terleten futbol sorusu! Hagi, Carlos, Sneijder, Alex arasında kaldı

27.11.2023 - 09:46 | Son Güncellenme:

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında Kenan İmirzalıoğlu tarafından yarışmacıya yöneltilen bir soru futbol severlerin dikkatini çekti.

Kim Milyoner Olmak İsterde terleten futbol sorusu Hagi, Carlos, Sneijder, Alex arasında kaldı

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının 200 bin TL değerindeki sorusu futbol severler tarafından büyük beğeni topladı. Doğru cevabı bulabilmek için sosyal medyada kullanıcılar birbirlerine sordu.

Haberin Devamı

Kenan İmirzalıoğlu, 200 bin TL değerindeki "Türkiye'de forma giymiş ünlü futbolculardan hangisi, ülkesinin A Milli formasıyla daha fazla maça çıkmıştır?" şeklindeki soruyu yöneltti.

Kim Milyoner Olmak İsterde terleten futbol sorusu Hagi, Carlos, Sneijder, Alex arasında kaldı

İŞTE ŞIKLAR
A - Gheorghe Hagi

B - Roberto Carlos

C - Wesley Sneijder

D - Alex de Souza

TELEFON JOKERİNİ KULLANDI
Şıklar arasında doğru cevabı bulmakta zorlanan yarışmacı uzun süre düşündü. Yarışmacı daha sonrasında telefon joker hakkını kullanmak istedi. Aranan kişi cevap olarak Roberto Carlos'u işaret etti. Yarışmacı da aradığı yakınına güvenerek Carlos seçeneğini işaretledi.

Kim Milyoner Olmak İsterde terleten futbol sorusu Hagi, Carlos, Sneijder, Alex arasında kaldı

DOĞRU CEVAP WESLEY SNEIJDER'Dİ
Carlos cevabı veren yarışmacı yanlış şıkkı seçmiş oldu. Sorunun doğru cevabı Wesley Sneijder'di. Yarışmacı bu soruyu yanlış cevaplayarak yarışmadan elendi.

Haberin Devamı

SNEIJDER 134 KEZ MİLLİ FORMA GİYDİ
Galatasaray'ın efsane isimlerinden Gheorghe Hagi, Romanya A Milli Takımı formasını 125 kez giydi. Fenerbahçe'nin yıldız sol beki Roberto Carlos, Brezilya A Milli Takımı'nda 127 defa görev aldı. Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, Brezilya A Milli Takımı formasıyla 48 kez sahaya çıktı. Galatasaray'ın yıldız on numarası Wesley Sneijder ise Hollanda A Milli Takımı formasını tam 134 kez giydi.

Yazarlar