Fenerbahçe Kim Min Jae itirafı: Elimizden kaçırdık, Fenerbahçe aldı

Kim Min Jae itirafı: Elimizden kaçırdık, Fenerbahçe aldı

26.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile önce Napoli ardından Bayern Münih'e transfer olan Kim Min Jae ile ilgili sürpriz bir itiraf geldi.

Kim Min Jae itirafı: Elimizden kaçırdık, Fenerbahçe aldı

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih forması giyen Fenerbahçeli eski futbolcu Kim Min-Jae konuşulmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

AVRUPA'NIN ZİRVESİNDE
Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-Jae, bu sezon Avrupa'nın en iyi beş ligindeki diğer oyunculardan daha fazla ileri pas (430) atan oyuncu oldu.

50 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU
Güney Koreli savunma oyuncusu, sezon başında İtalya Serie A ekibi Napoli ile şampiyon olduktan sonra 50 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'e transfer olmuştu.

Fenerbahçe'ye 2021 yılında Çin'in BJ Guoan takımından 3 milyon Euro'ya transfer olan Kim Min-Jae, 2022 tarihinde Napoli'ye 18 milyon Euro'ya imza atmıştı.

KİM MİN JAE PİŞMANLIĞI
Lazio'nun eski sportif direktörü Igli Tare, transfer konusunda pişmanlıkları ve elinden kaçırdığı isimlerle ilgili konuştu.

Tare, şu anda Bayern Münih forması giyen Kim Min Jae'nin transferde elinden kaçan isimlerden biri olduğunu söyledi. Igli Tare, Güney Koreli futbolcuya Çin'de oynadığı dönemde Fenerbahçe'den önce teklif yaptığını kaydetti.

Haberin Devamı

Igli Tare, "Kim de bir pişmanlık. Çin'de oynarken, Fenerbahçe'ye gitmeden önce bir teklif yapmıştık." dedi.

Beijing Guoan'dan 2021 yazında Fenerbahçe'ye transfer olan Kim Min Jae; 2022'de Napoli'ye, 2023'te ise Bayern Münih'e imza attı.