Almanya Bundesliga Kim Min Jae'den Thomas Tuchel sözleri! 'Transferden önce uzun uzun konuştuk'

Kim Min Jae'den Thomas Tuchel sözleri! 'Transferden önce uzun uzun konuştuk'

22.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonda Napoli forması giyen Kim Min Jae, gösterdiği performansla birçok Avrupa devini peşine takmıştı. Güney Koreli futbolcu, geçtiğimiz günlerde Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'e transfer oldu. Tecrübeli futbolcu, yeni takımı hakkında açıklamalarda bulundu.

Kim Min Jaeden Thomas Tuchel sözleri Transferden önce uzun uzun konuştuk

Geçen sezonun başında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae, geçtiğimiz günlerde Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu. Bu transfer büyük yankı yaratırken, Güney Koreli futbolcu yeni takımıyla basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

YENİ ADRESİ ALMANYA

Geride kalan sezonda Napoli ile harikalar yaratan Kim Min Jae, İtalyan temsilcisine veda etti. Güney Koreli futbolcunun yeni adresi Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih oldu. Bayern Münih, Kim Min Jae ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Alman devi, Napoli'ye oyuncu için 50 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Kim Min Jaeden Thomas Tuchel sözleri Transferden önce uzun uzun konuştuk

SEZON PERFORMANSI

Napoli ile geçen sezon 45 maçta sahaya çıkan Kim Min Jae, 2 gol ve 2 asist kaydetti.

"TUCHEL İLE UZUN SÜRE KONUŞTUK"

Bayern Münih'in nasıl bir defans sistemiyle oynayacağı sorusuna Kim Min-Jae, "Tuchel ile transferden önce uzun uzun konuştuk. Eğer üçlü sistemde oynarsak üçlüde oynarım, dörtlü oynarsak dörtlü sistemde oynarım. Eğer hoca beni sola koyarsa solda, sağa koyarsa sağda oynarım." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"HALA İNGİLİZCE KONUŞUYORUZ"

Almanca'sının nasıl olduğu hakkında gelen soruya Min-Jae, "Hala İngilizce konuşuyoruz. Ama yakında burada Almanca iletişim kurmam gerekeceğine inanıyorum. O yüzden şimdiden gaza basıyorum." dedi.

Kim Min Jaeden Thomas Tuchel sözleri Transferden önce uzun uzun konuştuk

"HER ŞEYİMİZİ VERDİK"

Napoli dönemiyle ilgili gelen soruya Min-Jae, "33 yıl sonra şampiyonluğu kazandık ve her zaman her şeyimizi verdik. Artık bir FC Bayern oyuncusuyum. Koçun benden beklediği türden bir futbol oynayabilmem önemli." cevabını verdi.

"VATANI SAVUNMAK ÖNEMLİDİR"

Askerlikle ilgili gelen soruya Min-Jae, "Biz böyle yetiştirildik, vatanı savunmak önemlidir. Temel eğitim sırasında futbolla ilgisi olmayan her şeyi yaptım. 25 kiloluk sırt çantalarımızla ateş açtık ve uzun mesafeler, bazen 30 kilometre koştuk." dedi.

"BU LAKABI DOĞRULAMAK İSTİYORUM"

Kendisine "canavar" lakabı takıldığını ve bu konu hakkındaki düşünceleri sorulan Min-Jae, "Bunu çok olumlu karşılıyorum. Bir "canavar" lakabı varsa ne mutlu bana. Bunu Almanya'da doğrulamak istiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Kim Min Jaeden Thomas Tuchel sözleri Transferden önce uzun uzun konuştuk