Galatasaray "Kim olduğumu göstereceğim"

"Kim olduğumu göstereceğim"

06.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Slovakya kampında basının karşısına geçen Garry Rodrigues, beklentilerin yüksek olduğunu bildiğini söyledi.

Kim olduğumu göstereceğim

Slovakya kampında basının karşısına geçen Garry Rodrigues, beklentilerin yüksek olduğunu bildiğini söyledi, “Bu sezon sahadaki performansımla kim olduğumu göstermek istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Takımdan ayrılan Bruma’nın geçen sezon iyi bir performans ortaya koyduğunu ifade eden sarı-kırmızılı futbolcu, “Bruma geçen sezon takıma çok önemli katkı sağladı ama şu an aramızdan ayrıldı. Ben ve takım arkadaşlarım var. Takımdan ayrılmasının çok büyük problem olacağını düşünmüyorum” dedi.

Rodrigues, kanat oyuncularının orta sahada görev alan futbolcularla olan ilişkilerinin önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Bizde bu mevkide oynayan Sneijder ve Belhanda çok güçlü isimler. Şu anda Belhanda bizimle beraber. Antrenmanlarda da kalitesini rahat bir şekilde hissedebiliyorsunuz. Aramızda da güzel bir bağlantı olduğunu düşünüyorum. Ancak isim kim olursa olsun, benim bireysel olarak çok çalışmam lazım.”

Haberin Devamı

‘Umarım sağ bekte oynarım’

Cim-Bom’un Norveçli oyuncusu Martin Linnes, asıl mevkisinin sağ bek olduğunu söyledi.

Geçen sezon hocasının, “Sana sol bekte ihtiyacım var” dediğini ve bu bölgede katkı sağladığını dile getiren Linnes, “Önemli olan takıma en iyi katkıyı verebilmek... Nerede görev verilirse verilsin takım için elimden geleni yapmaya çalışacağım” dedi.

Norveçli futbolcu, aynı mevkide forma giydiği Sabri Sarıoğlu’nun takımdan ayrıldığını hatırlatarak, “Sabri çok uzun zaman bu camiaya hizmet etti. Geçen sene de benim pozisyonumda oynuyordu. Kendisi aramızdan ayrıldı. Artık birinin çıkıp sağ bek pozisyonunu devralması gerekiyor. Umarım bu ben olurum” yorumunu yaptı.

Yeni transferler Maicon ve Gomis hakkında da konuşan Cim-Bomlu oyuncu şunları söyledi:

“Maicon biliyorsunuz Brezilya’da devam eden bir ligden geldi. Şu anda hazır. Fiziksel duruşu gayet iyi bir arkadaşımız. Hava toplarında çok etkili, defansif yetenekleri çok üst düzeyde. Gomis de çok kaliteli bir isim. Özellikle bitiriciliği yüksek bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Bizim yapmamız gereken onu ceza sahasında daha fazla topla buluşturmak. Öyle yaparsak daha çok gol atacaktır. Genel olarak aramıza katılan üç ismin de kaliteli olduğunu düşünüyorum. Onlarla oynamak için sabırsızlanıyorum.”