Fenerbahçe Kırmızı çıktı, saha karıştı

Kırmızı çıktı, saha karıştı

14.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanan Fenerbahçe-Kayserispor maçına kırmızı kartlar damga vurdu.

Kırmızı çıktı, saha karıştı

Karşılaşmanın 43. dakikasında Jose Fernandao’ya faul yaparak ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Mabiala, Kayserispor’u 10 kişi bıraktı. Bu esnada bir anda saha karıştı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulübün yedek kulübesinde bulunan yedek kaleci Kayacan yaptığı sert itirazlardan dolayı tansiyonu artırdı. Bunun üzerine dördüncü hakem Tuncay Akkın, Fırat Aydınus’u çağırarak durumu anlattı. Aydınus Kayacan’a kırmızı kart gösterdi.

Saha içinde de Fernandao, rakip futbolcularla söz dalaşına girdi. Birol Parlak ve Mijailovic ile yoğun bir şekilde tartışan Brezilyalı forvet, hakem Aydınus’un uyarısıyla geri çekildi. Devre bitene kadar her iki takımın futbolcuları birbirleriyle tartışmaya başladı. Zaman zaman kontrolde zorlanan hakem Fırat Aydınus, sık sık oyunu durdurdu.

Gökhan Gönül çıldırdı

Fenerbahçe’de galibiyet golü Gökhan Gönül’ü adeta sevinçten çıldırttı. Tecrübeli futbolcu sakatlığını tam atlatamadığı için maçı tribünden takip etti. Van Persie’nin golüyle havalara zıplayan Gökhan, büyük bir mutluluk yaşadı.

Haberin Devamı

Volkan öfkelendi

Karşılaşmanın 79. dakikasında Van Persie’nin orta sahada çıkarken kaybettiği top sonrası defans arkasına atılan top tehlike yarattı. Kalesinden yaklaşık bir 30 metre kadar öne fırlayarak topa müdahele eden kaleci Volkan Demirel, olası bir golü önledi.

Bu pozisyondan sonra yedek kulübesine dönen Volkan, Vitor Pereira’ya hararetli bir şekilde pozisyonu anlattı. Arkadaşlarına da bağıran tecrübeli file bekçisi, çok sinirlendi.

Kırmızı çıktı, saha karıştı

Yazarlar