Fenerbahçe Köln’e bedelsiz gidiyordu!

Köln’e bedelsiz gidiyordu!

08.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli takımın E.Frankfurt’tan savunma hattına takviye etmeye hazırlandığı Simon Falette’nin aynı zamanda Köln’le anlaşmaya yaklaştığı ancak vazgeçtiği öğrenildi. Bedelsiz olarak Köln’e kiralanmaya hazırlanan Gineli futbolcu, F.Bahçe’nin kazançlı kontrat önerisini geri çeviremedi.

Köln’e bedelsiz gidiyordu

Sarı-lacivertlilerde defans hattına takviye edilmesi planlanan Simon Falette ile ilgili ilginç bir detay dikkat çekti.

Haberin Devamı

E.Frankfurt’un sportif direktörü Bobic tarafından transfer görüşmeleri yapmasına izin verilen Falette, ilk olarak Bundesliga’da 15. sırada olan Köln ile görüşmlere başladı.Köln’ün sportif direktörü Horst Heldt tarafından bizzat yürütülen bu transfer görüşmelerinde, kadroya bedelsiz bir şekilde kiralanarak, satın alma opsiyounuyla da sözleşmesine madde koyması hesaplanmıştı.

Şaşırttı

Hatta transferde epey yol kat eden Köln’ün bu transfer ‘bitti’ gözüyle baktığı ve transferi noktaladığını kaydeden Horst Heldt, Fenerbahçe’nin hamlesiyle şaşkına döndü. Heldt’in Fenerbahçe’nin oyuncuya kazançlı bir kontrat sunduğu, forma giyme konusunda net bir konuşma yaptığı ve İstanbul’da da güzel şartların kendisini beklediğini iletmesinin bir anda işin rengini değiştirdiğini aktardığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin artık bu transferde ciddi anlamda öne geçtiği de vurgulandı. Köln’ün artık İngiltere’de yeni stoperler aradığı bildirilirken, Fenerbahçe’nin 27 yaşındaki Falette ile satın alma opsiyonlu kiralık sözleşme yapacağı savunuldu.