Galatasaray Kostas Mitroglou kimdir?

Kostas Mitroglou kimdir?

30.01.2019 - 14:45 | Son Güncellenme:

Marsilya'da forma giyen Kostas Mitroglou, 2017 yılında Benfica'dan 15 milyon Euro bonservis bedeli ile Fransa'ya transfer olmuştu. Galatasaray'ın yıldız golcüyü 1,5 yıllığına kiralayacağı ve kiralama ücreti ödemeyeceği duyuruldu. Peki Kostas Mitroglou kimdir?

Kostas Mitroglou kimdir

Kostas Mitroglou transferinde önemli adımlar atan Galatasaray transferde mutlu sona ulaştı. Yunan golcü Kostas Mitroglou ile 3,5 milyon euro karşılığında anlaşma sağlayan Sarı kırmızılı takım Marsilya'ya bu transfer için kiralama ücreti ödemeyecek. Peki Kostas Mitroglou kimdir?

Haberin Devamı

KOSTAS MİTROGLOU KİMDİR?

Kariyerine Duisburg alt yapısında başlayan Kostas Mitroglou, ilk profesyonel sözleşmesini M'gladbach II takımı ile imzaladı. Burada gösterdiği performansla ülkesinin takımlarından Olympiakos ile sözleşme imzalayan Kostas Mitroglou 200 bin euro karşılığında ülkesinin yolunu tuttu. Yunanistan liginde Panionios, Atromitos ve Olympiakos'da forma giyen Kostas Mitroglou 2014 ara transfer döneminde 15,20 milyon euro karşılığında Fulham'ın yolunu tuttu.

Fulham'da istediği performansı bir türlü sergileyemen Yunan golcü ülkesinin takımı Olympiakos'a yaz transfer sezonun 3,5 milyon euro kiralama ücreti karşılığında yeniden transfer oldu. Fulham kariyerini 2016 yılında sonlandıran Kostas Mitroglou Benfica'ya 7 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Son olarak Benfica'dan Marsilya'ya 15 milyon euro'ya transfer olan Kostas Mitroglou 13 maçta 3 gollük performans ile takımına katkı sağladı.