Süper Lig Köybaşı dönmek istedi

Köybaşı dönmek istedi

12.07.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten İsmail Köybaşı’nın Beşiktaş’a dönmek için haber gönderdiği öğrenildi. Ancak bek konusunda genç isimlere yönelen siyah-beyazlılar, İsmail’i veto etti.

Köybaşı dönmek istedi

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Transfer çalışmaları çerçevesinde sol ve sağ bek arayışları içerisinde olan Beşiktaş’ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Bir dönem siyah-beyazlı takımda forma giyen ve sonra Fenerbahçe’ye geçen İsmail Köybaşı, yönetime geri dönmek istediğini söylediği öğrenildi.

Bonservisi elinde olan tecrübeli savunmacının, Caner Erkin’e alternatif olabilecek birinin aranması nedeniyle haber gönderdiği ortaya çıkarken, hem Beşiktaş Yönetimi hem de teknik heyet bu isteğe olumsuz yanıt verdi. Sağ ve sol bek arayışlarını daha genç isimler üzerinde yoğunlaştıran Beşiktaşlılar, bu nedenle İsmail’i veto etti.

Bu durum karşısında yönetimin büyük çoğunluğu, “Beşiktaş’tan ayrılanlar mutlaka geri dönmek istiyor” diye yorum yaparken, aynı şekilde Olcay Şahan da Beşiktaş’a geri dönmek istedi. Tıpkı İsmail gibi Olcay’ın da bu isteği yönetim tarafından olumsuz karşılandı.

Haberin Devamı

Öte yandan Beşiktaş Yönetimi, bu katı tutumunu Atınç Nukan üzerinde uygulamayacak. Bonservisi elinde olan Atınç, genç bir oyuncu olması nedeniyle hem yönetim hem de teknik heyet tarafından transfer listesine dahil edildi.