Fransa Ligue 1 Kylian Mbappe'den Paris Saint Germain'e bir kez daha ret!

Kylian Mbappe'den Paris Saint Germain'e bir kez daha ret!

26.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

PSG’de tekrar kadroya alınan Kylian Mbappe’nin yeni sözleşme teklifine bir kez daha ‘hayır’ dediği ve Real Madrid’e gitmek istediği ortaya çıktı.

Kylian Mbappeden Paris Saint Germaine bir kez daha ret

Paris Saint Germain’de affedilen ve tekrar kadroya alınan Fransız oyuncu Kylian Mbappe’nin bu gelişmeye rağmen geleceği hala belirsizliği koruyor. Dış basında geçen haberlere göre, PSG ile yeni sözleşme imzalamaya bir türlü yanaşmayan yıldız futbolcu kadro dışı kalmıştı. Kısa süre sonra yeniden takıma katılan Mbappe’nin, Fransız devinin bir kez daha teklif ettiği yeni sözleşmeyi reddettiği belirtildi.

Haberin Devamı

PSG’nin Katar’daki sahiplerinin çözüme kavuşmayan bu konuyu kulüp başkanı Nasser Al Khelaifi’ye bırakmaya hazırlandığı da haberin detaylarında yer aldı. Sözleşmesi 2024 yılında bitecek Fransız yıldızın, adının sıkça anıldığı La Liğa devi Real Madrid’e transfer olmak istediği vurgulandı.
Mbappe, Paris Saint Germain formasını bu sezon Le Havre ile oynanan hazırlık maçında 25 dakika ve ligin ikinci haftasında yapılan Toulouse mücadelesinde 40 dakika terletirken 1’er kez ağları havalandırma başarısı da gösterdi.