Skorer Lazetiç öfkesi

Lazetiç öfkesi

03.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yugoslav oyuncuya bir maç ceza geldi yönetim büyük tepki gösterdi

Lazetiç öfkesi



F.Bahçe'nin Denizli ile yaptığı maçta rakibine centilmenlik dışı harekette bulunduğu gerekçesiyle Disiplin Kurulu'na gönderilen Lazetiç'e bir maç ceza verilmesine Sarı - Lacivertli yönetim büyük tepki gösterdi. Asbaşkan ve Kulüp Sözcüsü Atilla Kıyat, Lazetiç'in kasıtlı bir hareket yapmadığını belirterek, "Ona ceza veriyorlarsa kendini yere atan kişilere de ceza vermeliler" dedi.

Asbaşkan Mahmut Uslu ise Disiplin Kurulu'nu eleştirerek "Keşke o pozisyonda hakem sarı kart gösterseydi. Televizyondan pozisyonu defalarca izledik. Kasıtlı bir hareket göremedik" diye konuştu. Uslu, hakemlerin yapılan faullerde karar vermenin yanısıra kart da göstermeleri gerektiğini vurgulayıp, "Sahada kartsız kalan hareketler rakibini sindirmek isteyen oyuncuları cesaretlendiriyor. Bu durumda da işin içinden çıkılmıyor" ifadelerini kulandı.

Tahkim yolu tıkandı

F.BAHÇE’nin Lazetiç için Tahkim Kurulu’na itiraz hakkı, ilginç bir şekilde ortadan kaldırıldı. Kurul ceza kararını Fenerbahçe’ye saat 17.00’den sonra tebliğ etti. Tahkim Kurulu’nun bir dahaki toplantısı pazar günkü F.Bahçe - A.Gücü maçından sonra yapılacağı için Sarı - Lacivertli kulübün hukuksal olarak yapacağı başvuru hakkı, maç oynanmış olacağı için kaybolacak.

Moshoeu Kocaeli'nde...

Fenerbahçe'de sorunlu günler yaşayan Moshoeu, Kocaelispor ile anlaştı. Sarı - Lacivertli yöneticiler ile dün bir görüşeme yapan ve sözleşmesinin fesh edilmesini isteyen Moshoeu olumlu yanıt alınca Kocaelispor'la el sıkıştı. Güney Afrikalı futbolcu bugün Fenerbahçe ile sözleşmesini fesh edecek, ardından Körfez ekibi ile masaya oturacak.

'Cehenneme dönmem

Las Palmas'ın hala parasını göndermediği Oulare, en kötü günlerini F.Bahçe'de yaşadığını söyledi
MEHMET ÇİFTÇİ BARCELONA
Fenerbahçe'nin, parasının ödenmemesi halinde geri gelmesini istediği Süleyman Oulare, "Cehenneme geri dönmem" dedi.
Las Palmas kulübünden memnun olduğunu belirten Gineli santrfor, Milliyet'e şu açıklamaları yaptı:
"Futbol hayatımın en kötü günlerini Fenerbahçe'de yaşadım. Sakatlığıma, ne kulüp ne de taraftar saygı gösterdi. Oysa ben kendimi Avrupa'da ispatlamış bir oyuncuydum. Fenerbahçe'de oynarken evime telefon edip, sakatlığımın bir an önce geçmesi için beni tehdit ettiler. Bu kulübün, bırakın futbolcuya, sakata bile saygısı yok. Böyle bir ortamda değil Fenerbahçe'ye, Türkiye'ye bile dönmekten korkuyorum. Fenerbahçe beni unutsun. Bu sorun FIFA'da ya da nerede çözülürse çözülsün. Ben Las Palmas'dayım ve hiçbir yere ayrılmıyorum."

"Ödeme yok"

Bu arada Las Palmas kulübü de, Oulare'nin taksidini ödemeyeceğini açıkladı. Genel Direktör Sabino, bu konuyu gerekirse FIFA'ya götüreceklerini ve Fenerbahçe'ye bir ödeme yapmayı düşünmediklerini söyledi.

'Çizgimiz devam etmeli'

FENERBAHÇELİ Abdullah, "Para ve pul ile ölçülemeyecek kadar şampiyonluğu özledik" dedi. 28 yaşında olduğunu hatırlatan Abdullah şöyle konuştu: "On yıldır şampiyonluk bekliyorum. Ankaragücü ve Gaziantep maçlarında alacağımız sonuçlar ilerisi için bize ışık olacak. Başarımızın rastlantı olmadığını göstermek zorundayız. Kötü sonuçlardan sonra hem hocamız, hem de biz eleştiriliyoruz. Bu nedenle yakaladığımız çizgiyi devam ettirmeliyiz."

Andersson oynuyor

DENİZLİSPOR maçında sakatlanan Andersson düz koşulara başladı. Ankaragücü karşılaşmasında forma giyme şansı yükselen bu futbolcu, Mustafa Denizli'ye de oynamak istediğini bildirdi. Andersson'un maç saatine kadar iyileşmemesi halinde iğneyle sahaya çıkmayı kabul ettiği bildirildi. Yusuf ise dünkü çalışmada eskisine oranla daha sağlıklı bir görüntü verdi.