Fenerbahçe Lazio Başkanı Lotito'dan Kent tepkisi: Umrumda bile değil

Lazio Başkanı Lotito'dan Kent tepkisi: Umrumda bile değil

12.02.2024 - 18:04 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A kulübü Lazio'nun başkanı Claudio Lotito, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Lazio Başkanı Lotitodan Kent tepkisi: Umrumda bile değil

Ara transfer döneminde kadrosunu Çağlar Söyüncü, Rade Krunic, Leonardo Bonucci ve Serdar Dursun transferleriyle güçlendiren Fenerbahçe'de Ryan Kent'in ismi de gidecek futbolcular arasında yer alıyordu. İngiliz kanat oyuncusunun adı İtalya Serie A kulübü Lazio ile sık sık anıldı. Lazio'nun Kent için transfer teklifi yaptığı ancak yıldız futbolcunun takımda kalmak istediği bildirilmişti. Konuyla ilgili İtalyan kulübünden sürpriz bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

"SEBEBİNİ BİLMİYORUM, UMRUMDA DEĞİL"

Lazio Başkanı Claudio Lotito, 'Il Messaggero' gazetesine verdiği röportajda ara transfer dönemi hakkında konuştu. Lotito, Ryan Kent'in transfer sürecini anlatırken, "Neden geri adım attığını bilmiyorum. Ayrıca umurumda bile değil. Çünkü tekrar ediyorum, bu transfer sıfır maliyetli bir fırsattı. Bizim için ekstraydı. Zaten takviyeye ihtiyacımız yoktu. Çünkü hâlâ çok şey beklediğimiz bu oyuncu grubunun gücüne inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"KENT DEĞERLİ OYUNCUMUZ"

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal da dün akşam Alanyaspor ile Kadıköy'de oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmanın ardından Ryan Kent sorusunu yanıtladı. Uzun zaman sonra süre bulan İngiliz oyuncunun performansı ile ilgili konuşan Kartal, "Ryan Kent, değerli oyuncumuz. İsmini de Avrupa listesine yazdık. Süper Lig için de 48 saat içerisinde federasyona liste vereceğiz. Şu anda elimizde 15 tane oyuncumuz var, bir tanesini dışarı çıkaracağız. Ekibimle birlikte bunun kararını vereceğiz" yorumunu yaptı. Kent, Alanyaspor maçında 85. dakikada oyuna girmişti.

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Bu arada Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de 26. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün başladı. Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman; ısınma ve koordinasyon hareketleriyle start aldı. Pas çalışmalarıyla süren idman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla sona erdi. Dün oynanan Alanyaspor maçına ilk 11’de başlayan futbolcular ise antrenmanı, rejenerasyon çalışmalarıyla tamamladı.