Galatasaray Levent Nazifoğlu sert çıktı

Levent Nazifoğlu sert çıktı

24.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Levent Nazifoğlu, kadro dışı bırakılarak kendilerine kulüp bulmaları söylenen Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın’da hiçbir gelişme olmadığını açıkladı.

Levent Nazifoğlu sert çıktı

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, kadro dışı bırakılarak kendilerine kulüp bulmaları söylenen Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın’da hiçbir gelişme olmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Bu oyuncuların ayrılmaya yanaşmadıklarının altını çizen sarı-kırmızılı idareci, “Gelen tüm teklifleri reddediyorlar. Artık zorlamıyorlar. Nereden teklif gelirse, ‘hayır’ diyorlar. Burada Olcan’ı ayrı tutuyorum. Onun gayretleri var. Umut için son olarak İsviçre ekipleri St. Gallen ve Zürich’ten teklifler geldi ancak onları da reddetti” dedi.

Nazifoğlu, transferin sonuna gelinirken golcü ihtiyaçlarının bir kez daha net olarak görüldüğünü de belirterek, “Bütçe problemimiz var ama golcü problemimiz de var. Nasıl halledebiliriz diye bakıyoruz. Başkanımızla görüşmemizde bu konu gündeme gelecek” diye konuştu.

‘Kimyamızı bozar’

Basın toplantısında Inter’den ayrılması gündeme gelen Caner Erkin’le ilgili soruya, “Caner’le ilgili bir şey yok” yanıtını veren Levent Nazifoğlu, toplantıdan sonra ise “Caner, Galatasaray’ın kimyasını bozar” yorumunu yaparak, milli oyuncuyla ilgili iddialara son noktayı koydu.