Galatasaray Lindegaard’dan Cim-Bom’a mesaj

Lindegaard’dan Cim-Bom’a mesaj

07.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın, Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda buluştuğu Manchester United’ın Danimarkalı milli kalecisi Anders Lindegaard Milliyet’e özel açıklamalar yaptı.

Lindegaard’dan Cim-Bom’a mesaj

Danimarka’nın sahasında yarın Çek Cumhuriyeti ile yapacağı 2014 Dünya Kupası eleme grubu maçı için Helsingör’deki kampa katılan Lindegaard, Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir kura çektiklerini ifade etti. Sorularımızı samimiyetle yanıtlayan başarılı file bekçisi daha önce kamp için geldiği Türkiye’de büyük bir maç oynamadığını dile getirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın gruptaki en ciddi rakipleri olduğunu kaydeden 28 yaşındaki Lindegaard, “Özellikle İstanbul’daki maçı heyecanla bekliyoruz. Taraftarların oluşturacağı atmosferi gerçekten merak ediyorum” dedi.

‘G.Saray-Fener rekabetini biliyorum’
Danimarkalı kaleci, Manchester United’da, İspanyol eldiven David de Gea ile rekabet içinde olduklarını belirtirken, Menajer Alex Ferguson’un, Şampiyonlar Ligi için henüz takımla toplantı yapmadığını söyledi. Lindegaard, 25 yıldır İngiliz devinin başında bulunan İskoç teknik adamın, takımındaki ahengin bozulmaması için büyük çaba harcadığına dikkat çekti.
Galatasaray ve Türk futbolu hakkında bilgi sahibi olduğunu belirten tecrübeli eldiven, G.Saray-F.Bahçe rekabeti üzerine bir kitap okuduğunu sözlerine ekledi.