Dünyadan Futbol Lionel Messi bir rekoru daha beraberinde getirdi! 9 bin dolara maç bileti

Lionel Messi bir rekoru daha beraberinde getirdi! 9 bin dolara maç bileti

05.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain’den ayrıldıktan sonra Amerika Birleşik Devletleri’nin yolunu tutan Lionel Messi, yeni takımında harikalar yaratıyor.

Lionel Messi bir rekoru daha beraberinde getirdi 9 bin dolara maç bileti

Son olarak önceki gece Orlando karşısında iki gol birden kaydeden Arjantinli futbolcu, takımının 3-1’lik galibiyetinde baş rolü oynadı. Messi, forma giydiği üç lig kupası karşılaşmasında 5 gol atarken, 1 de asiste imzasını attı. ABD’de kendi kulübünün stadı dışında henüz sahaya çıkmayan futbolcunun, ilk deplasman maçına ilgi patlaması yaşandı. Dünya yıldızının yeni adresinde harikalar yaratan performansının ardından biletlere adeta hücum edildi.

Haberin Devamı

Inter Miami lig kupasında yarın FC Dallas ile karşı karşıya gelecek. Texas’taki 20 bin kişilik Toyota Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın satışa çıkan biletleri 18 dakika içerisinde tükendi. Karşılaşmanın bilet fiyatlarının 299 ile 600 dolar arasında olduğu, bazı futbolseverlerin Lionel Messi’yi canlı izleyebilmek için 9 bin doları gözden çıkardıkları bildirildi.

Lionel Messi bir rekoru daha beraberinde getirdi 9 bin dolara maç bileti

FC Dallas tarihinde en hızlı tükenen biletler olarak rekor kırıldığı ifade edildi. Kulüpten yapılan açıklamada yeniden satış bölümünden, hak sahibi taraftarların satışa çıkardığı biletler olabileceği hatırlatıldı.

75 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

Inter Miami’deki Lionel Messi dönemi, sadece maçlara olan ilginin artmasını beraberinde getirmedi. Yıldız futbolcunun transferi ekonomik açıdan da meyvelerini vermeye başladı. Ares Management isimli yatırım şirketi, Inter Miami’de 75 milyon dolarlık imtiyazlı sermaye hissesi satın alarak MLS ekibine ciddi bir yatırım gerçekleştirdi. Kulüp yaptığı açıklamada, uzun süredir devam eden stadyumprojesi de dahil olmak üzere fonları büyüme girişimleri için kullanacağını duyurdu.

Haberin Devamı