Futbol Lionel Messi için transfer iddiası! Teklif hazırlığında

Lionel Messi için transfer iddiası! Teklif hazırlığında

06.10.2023 - 13:46 | Son Güncellenme:

PSG'den ayrılarak kariyerine MLS ekibi Inter Miami'de devam eden Lionel Messi için transfer iddiası geldi.

Lionel Messi için transfer iddiası Teklif hazırlığında

PSG ile olaylı bir şekilde ipleri koparak Lionel Messi, ABD temsilcisi Inter Miami'ye transfer oldu. Sezona çok hızlı bir giriş yapan Arjantinli futbolcu, attığı goller ile şimdiden lige damga vurdu. Performansıyla adından söz ettiren Messi hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

PSG'DEN AYRILDI
Paris Saint Germain, Arjantinli yıldızı Lionel Messi'yle yollarını ayırma kararı aldı. Dünyaca ünlü futbolcu yeni sözleşmeye imza atmadı ve Paris Saint Germain, Lionel Messi'ye veda etti. Ligue 1 devinin resmi hesaplarından, "Teşekkürler Leo" başlıklı mesajda, "Başkentte geçen iki sezonun ardından Messi ile PSG arasındaki yolculuk, 2022-23 sezonunun bitimiyle sona erecek. Kulüp, bir Fransa Süper Kupa ve iki Ligue 1 şampiyonluğu elde eden 7 Altın Top sahibi Messi'ye içtenlikle teşekkür eder" denildi. Arjantinli yıldız Lionel Messi, Paris Saint Germain'e şu sözlerle veda etti: "Kulübe, Paris şehrine ve sakinlerine bu iki yıl için teşekkür ederim. Onlara gelecek için en iyisini diliyorum."

Haberin Devamı

INTER MIAMI'YE TRANSFER OLDU
PSG'den ayrılma kararı alan Lionel Messi'nin yeni adresi ABD oldu. Dünya yıldızı, MLS ekiplerinden Inter Miami'ye transfer oldu. Lionel Messi yaptığı açıklamada, "Barcelona'ya geri dönmeyeceğim. Inter Miami'ye gideceğim. Futbolu farklı bir şekilde deneyimlemek için ABD ligine gitmenin zamanı gelmişti." ifadelerini kullandı.

GOL YAĞDIRIYOR
Lionel Messi, yeni takımı ile bu sezon toplam 12 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 11 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına da 5 kez gol pası verdi.

BARCELONA TEKLİF HAZIRLIĞINDA
Dünya yıldızı Lionel Messi, hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Sport'un haberine göre Inter Miami'nin MLS play-off'larına katılamaması durumunda Barça'nın Ocak ayında kiralık olarak Messi'ye teklif yollayacağı ifade edildi.

Yazarlar