Fransa Ligue 1 Lionel Messi'nin aldığı karar şaşırttı! Adım adım ayrılığa

Lionel Messi'nin aldığı karar şaşırttı! Adım adım ayrılığa

06.04.2023 - 10:51 | Son Güncellenme:

PSG ile kontratı bu sezon bitecek olan Messi'nin Fransız kulüple yeni bir sözleşme imzalayıp imzalamayacağı merakla beklenirken sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Lionel Messinin aldığı karar şaşırttı Adım adım ayrılığa

PSG'nin yıldız futbolcusu Messi'nin Fransız ekibi ile olan sözleşmesi bu sezon bitecek. PSG ile yeni sözleşme imzalamayacağı söylenen Arjantinli futbolcu için Barcelona'ya döneceği iddialar her geçen gün artmakta.

Haberin Devamı

MAÇTA YUHALANMIŞTI

Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için yoğun bir uğraş veren ancak bir türlü istediği mutlu sona ulaşamayan PSG'de, Messi'nin gelmesi ile bu umutları daha da güçlenmişti.

Ancak Messi'den istedikleri performansı alamayan PSG, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih'e ilk maçta 1-0, rövanş maçında da 2-0 olmak üzere 3-0'lık skorla elenmişti. Bundan dolayı yine hayal kırıklığına uğrayan PSG taraftarı, milli aranın ardından Lyon'a karşı oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri maçta Messi'yi ıslıklayarak kendisine tepki göstermişti. Bu sezon 13 gol ve 13 asit gösteren futbolcunun performansı taraftarlar tarafından yeterli bulunmuyor.

Lionel Messinin aldığı karar şaşırttı Adım adım ayrılığa

KARARI GÜNDEM OLDU

İddiaları güçlendiren bir diğer olay da Messi'nin çocukları ile aldığı karar oldu. Öte yandan futbolcu için MSL ekibi Inter Miami ve Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in de ilgi gösterdiği söylenmekte.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARININ OKUL KAYDINI YENİLEMEDİ

Fransız basını L'Equipe'nin yaptı habere göre; Messi'nin sezon sonunda Fransız ekibinden ayrılması bir hayli yüksek. Çocuklarının Paris'teki okulu için gelecek döneme kayıt yenilemediğini söyleyen Fransız basını, bu gelişmeden dolayı Arjantinli futbolcunun takımdan ayrılmasına kesin bir gözle bakıyor.

Yazarlar