Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (16 Temmuz 2023)

Günün bomba transfer haberleri (16 Temmuz 2023)

16.07.2023 - 09:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekipleri transfer çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler için gündeme gelen transfer haberlerini sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (16 Temmuz 2023)

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte birçok önemli yıldızın adı Süper Lig kulüpleriyle anılmaya başladı. Süper Lig'de başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere tüm kulüpler önemli yıldızların peşinden koşuyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Haberin Devamı

İŞTE TRANSFER DÜNYASINDA YAŞANAN SON GELİŞMELER

Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandı! İşte yeni takımı

Trabzonspor, Montassir Lahtimi'nin Wydad Athletic'e transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Sezonun ikinci devre kamp çalışmalarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandı. Bordo-mavili ekip, Lahtimi'nin transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcumuz Montassir Lahtimi'nin, 2023-24 futbol sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonlu olarak, Wydad Athletic Kulübüne kiralanması konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre; Wydad Athletic Kulübü, Kulübümüze, kiralama bedeli olarak 100.000.-EUR ödeme yapacaktır. Futbolcunun, Wydad Athletic Kulübünün resmi maçlarının %75'inde oynaması halinde satın alma opsiyonu gerçekleşecek olup, Wydad Athletic Kulübü, Kulübümüze sözleşme fesih bedeli olarak 400.000.-EUR ödeme yapacaktır. Ayrıca, futbolcunun kesin transferinin gerçekleşmesi ve sonrasında bir başka kulübe transfer olması halinde, elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla Kulübümüze ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %17'si Kulübümüze ödenecektir."

Fenerbahçe'den büyük sürpriz! İstanbul'dan transfer

Fenerbahçe, İstanbulspor’dan Valon Ethemi ile yakından ilgileniyor. Bu kapsamda İstanbul ekibiyle görüşme yapıldığı ve rakam bilgisi alındığı öğrenildi. Süratli, savunma arkasına çabuk sarkan ve skor katkısıyla dikkat çeken başarılı kenar oyuncusu için İstanbulspor’un 3.5 milyon Euro bonservis beklentisi olduğu kaydedildi. Fenerbahçe, transferde henüz somut adım atmadı. Şartlar değerlendirildikten sonra resmi teklif yapılacak.

16 GOLLÜK KATKI

1. Lig’de İstanbulspor’la şampiyonluk yaşadıktan sonra Süper Lig’de de şans bulmaya devam eden Valon Ethemi, geride kalan sezonda 30 maça çıktı. 12 gol atan Valon Ethemi, 4 de asist yaparak tam 16 gole katkı sağlamış oldu. 25 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2 yıl daha devam ediyor. (FANATİK)

Halil Dervişoğlu'nun ardından bir transfer daha!

Angelino ve Halil Dervişoğlu ile sözleşme imzalayan Galatasaray'ın kadrosuna bir takviye daha yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların başarılı santrforla anlaşma sağladığı kaydedildi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katan Galatasaray forvet hattına bir takviye daha yapmak için önemli adımlar attı. Sarı-kırmızılıların Al-Nasr'dan Cedric Bakambu ile anlaşma sağladığı belirtildi.

Cedric Bakambu ile transfer için anlaşan sarı-kırmızılıların, Al-Nasr ile görüşmelerde bulunduğu kaydedildi. İki taraf arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği aktarıldı.

Haberin Devamı
Trabzonspor'a Philip Zinckernagel’den iyi haber!

Trabzonspor’un transfer listesinde olan Danimarkalı 10 numara Philip Zinckernagel’den iyi haber geldi.

28 yaşındaki futbolcunun kulübü Olympiakos, Zinckernagel’i satma kararı aldı. Yunan ekibi ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Danimarkalı futbolcu için Trabzonspor’un 1.5 milyon euroluk teklif yaptığı öğrenilirken, Yunan ekibi, bu öneriyi kabul ederse, deneyimli 10 numara sağlık kontrolü ve imza için Türkiye’ye çağrılacak.

Fenerbahçe'de Samet Akaydın'a büyük ilgi!

Fenerbahçe'nin savunmaya yapılan takviyeler sonrası yolları ayırmaya sıcak baktığı Samet Akaydın'a çok sayıda takımın talip olduğu öğrenildi.

29 yaşındaki oyuncunun Süper Lig'den talibi çok. Fanatik'in haberine göre Eski takımı Adana Demir'in yanı sıra Samsunspor, Rizespor ve Eyüpspor, Samet Akaydın'ın durumunu yakından takip ediyor. Ayrıca Başakşehir'in Milli futbolcuya ilgi duyduğu öğrenildi.

FENERBAHÇE KARNESİ

Ara transfer sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Samet Akaydın, sarı-lacivertli forma ile 23 karşılaşmaya çıktı. Milli futbolcu söz konusu maçlarda toplam 2.055 dakikada sahada kaldı.