Skorer Londra aşıkları

Londra aşıkları

06.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türk atletizminin iki rekortmeni Kemal Koyuncu ve Tuğba Karakaya evlilik hazırlıkları yapıyor. İki milli atlet önce olimpiyat madalyası, sonra nikah yüzüğü diyor

Londra aşıkları

Türk atletizminin başarılı atletleri Tuğba Karakaya ve Kemal Koyuncu hayatlarını bir çatı altında birleştirmeye hazırlanıyor. Kısa bir süre önce nişanlanan şampiyon atletler, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda alacakları madalyaların ardından dünya evine girmeyi planlıyor.
Bu yıl önce Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen 23 Yaşaltı Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 1500 metrede gümüş kazanan , Dünya Atletizm Şampiyonası’nda final koşmayı başararak dikkatleri üzerine çeken Tuğba Karakaya ile Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda 1500 metrede gümüş kazanarak Türk atletizm tarihine geçen Kemal Koyuncu’nun evlilik yolundaki ilişkileri 6 yıl öncesine dayanıyor. Atletizm sayesinde tanışan ikili flört döneminin ardından ailelerinin de onayını alarak ilişkilerini sağlam bir temele oturtmuş. Aile arasında sözlenen ikili, 17 Eylül tarihinde ise nişan yaparak evlilik öncesinde son adımı da atmış durumdalar.
Olimpiyat oyunları sonrasında hayatlarını birleştirecek Kemal-Tuğba çifti, “Olimpiyatların ardından Bursa’da evleneceğiz. Olimpiyatlardan alacağımız madalyalar bizim için en büyük mutluluk kaynağı olacak” diye konuştular.
Kemal Koyuncu ve Tuğba Karakaya’nın antrenörleri de daha önce aynı yolu seçmiş. Kemal Koyuncu’nun antrenörü Metin Sazak ile Tuğba Karakaya’nın antrenörü Gulnara Mammadova da daha önce hayatlarını birleştirmiş durumda.