İspanya La Liga Luka Modric'ten antrenmanda Arda Güler tepkisi! Hayran bıraktı

Luka Modric'ten antrenmanda Arda Güler tepkisi! Hayran bıraktı

30.01.2024 - 11:07 | Son Güncellenme:

Arda Güler'in Las Palmas ile La Liga'da ilk dakikalarını alması Ancelotti'yi de rahatlattı İtalyan teknik adamın milli yıldıza daha fazla süre vereceği ifade edildi. Antrenmanlara geri dönen Modric, Arda Güler'i savunmak zorunda kaldı ve genç yıldızdan yediği çalım sonrası takım arkadaşlarına tepki gösterdi.

Luka Modricten antrenmanda Arda Güler tepkisi Hayran bıraktı

Real Madrid'le Kral Kupası ve Süper Kupa'da ilk maçlarını oynayan Arda Güler, La Liga'da Las Palmas karşısında 81. dakikada oyuna girerek yaklaşık 15 dakika sahada kaldı. Las Palmas maçında net bir pozisyondan yararlanamayan Arda Güler, kadro derinliği anlamında Carlo Ancelotti'nin de elini rahatlattı. İtalyan teknik adamın milli futbolcuya daha fazla süre vereceği aktarıldı. Sakatlığını atlatarak antrenmanlara geri dönen Hırvat yıldız Luka Modric, Arda Güler'i savunmak zorunda kaldı. Arda Güler'den yediği çalımın ardından takım arkadaşlarına tepki gösterdi.

Haberin Devamı

TARAFTARDAN ARDA GÜLER TALEBİ: MBAPPE ALINMASIN

Arda Güler’in Real Madrid kariyeri sıkıntılı başladı. Sakatlıklarla boğuşan genç futbolcu iyileştikten sonra da beklediği kadar çok forma şansı bulamadı. İspanya’da Real taraftarları genç yıldız hakkındaki düşüncelerini Milliyet'e aktardı...

Aslen Cordobalı olan ve eflatun-beyazlı renklere gönül veren Pedro, “Arda Güler çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Transferini ilk duyduğumda Bellingham gibi gelecek vaat eden bir ismin kadroya dahil edildiğini düşündüm. Real Madrid kariyerine çok talihsiz sakatlıklarla başladı. Neyse ki Arda’nın geleceğinin parlak olduğunu, çok iyi bir fubolcu olacağını düşünüyorum. Kendisini günden güne geliştirecek ve kısa bir sürede takım için önemli bir isim haline gelecek” dedi.

Haberin Devamı

Luka Modricten antrenmanda Arda Güler tepkisi Hayran bıraktı

Bunun üzerine kendisine ‘Başka bir takıma kiralık olarak gitse, daha mı iyi olur?’ diye sorunca Pedro şu yanıtı veriyor: “Bir yıllığına başka bir takıma gitmeli bence. Böylece döndüğü zaman Real’e daha çok katkı sağlayabilir. Eğer kalırsa, bir çok kaliteli futbolcunun bulunduğu kadroda her maçta forma giymesi kolay olmayacak, o yüzden maç ritmini bulması zorlaşacaktır. Bu yaştaki bir futbolcunun sürekli oynayarak kendisini geliştirebileceğini unutmamak gerek.

Doğuştan Real Madridli Vicente, “Arda’ya güveniyorum. Gelişimi ve takımdaki geleceği kendisine bağlı. Real Madrid baskının yoğun olduğu bir kulüp. Bu baskıyla başa çıkıp ritminizi bulmanız gerekir. İspanya’da oynamak biraz farklıdır. Fenerbahçe’de de baskı vardı muhtemelen ama Fenerbahçe Türkiye’de zirvede bir ekip, Real ise dünyanın zirvesinde; o yüzden farklı bir durum söz konusu” diyerek görüşlerini özetliyor.

Geçici olarak başka bir takıma gitmesi konusundaysa düşünceleri biraz daha farklı: “Öncelikle Real Madrid formasıyla LaLiga maçlarına çıkması önemli. Bunu yaptıktan sonra belki o zaman başka bir ekibe bir süreliğine gitmesi faydalı olabilir. Brahim Diaz’ın durumunu buna örnek gösterebiliriz. Transfer olduktan sonra Real’de oynadı, sonra Milan’a kiralık gitti. Oradan güçlü döndü ve şimdi takımın ilk 11 oyuncusu oldu. Arda da aynı yolu izleyebilir. Artık yavaş yavaş süre almaya başladı ama ben kendi adıma onu daha çok sahada görmeyi isterim. Çünkü o bir top cambazı, bir futbol sihirbazı. Yeni Modric olması gerekir.

Haberin Devamı

Oviedo’da yaşayan bir Realli olan Benjamin ise şunları söylüyor: “18 yaşında Real Madrid’e transfer olması onun ne kadar önemli ve gelecek vaat eden bir isim olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla Real’de bir geleceği olacaktır. Mbappe gelecek diyorlar, bence hiç gerek yok, ona o söylenen paraları ödemenin alemi yok; Arda ve bir çok genç geldi takıma hepsi de çok iyiler, bu isimler oynasın. Arda acele etmesin, takım bir çok kulvarda bir çok maç oynuyor. Oynatılmadığı zaman kendisini maçlarda göstermezse bile, sıkı çalışır antrenmanda kendisini gösterirse hocası ona forma verecektir.

Luka Modricten antrenmanda Arda Güler tepkisi Hayran bıraktı

ARDA'DAN REAL MADRID TARAFTARLARINA MESAJ

La Liga'nın 22'nci haftasında Las Palmas deplasmanından 2-1 galip ayrılan Real Madrid'de Arda Güler, ilk lig maçına çıktı. Genç futbolcu, 81'inci dakikada Rodrygo'nun yerine oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı

Arda Güler, Las Palmas maçı sonrası Real Madrid'in sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj paylaştı. Real Madrid taraftarına seslenen Arda Güler, "Merhaba, Madridistas. LaLiga'da ilk maçıma çıktığım ve kazandığımız için çok mutluyum. Birlikte daha fazlası gelecek. Hala Madrid" ifadelerini kullandı.

ANCELOTTI'NIN ELİNİ RAHATLATTI

Sakatlığını atlatan ve düzenli olarak geniş kadroda yer alan Arda Güler, Kral Kupası ve Süper Kupa'da aldığı sürelerin ardından La Liga'da da forma şansı buldu. Milli yıldız Las Palmas ile oynanan karşılaşmanın 81. dakikasında oyuna girerken önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Bu sezon sakatlıklarla boğuşan Real Madrid'de Arda Güler ve Luka Modric gibi isimlerin geri dönmesi teknik direktör Ancelotti'nin de elini rahatlattı.

Luka Modricten antrenmanda Arda Güler tepkisi Hayran bıraktı

MODRIC, ARDA'YA HAYRAN KALDI! YEDİĞİ ÇALIM SONRASI TEPKİ GÖSTERDİ

Arda Güler antrenmanlara büyülemeye devam ediyor. Milli futbolcu yeteneklerini sergileme fırsatı bulurken sakatlığını atlatan Luka Modric'e attığı çalım sonrası Hırvat oyuncunun beğenisini kazandı.

Haberin Devamı

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central'in haberine göre Luka Modric, Arda Güler'den yediği çalım üzerine "Sol ayağını daha fazla kapatmalıyız. Çok etkileyici" dedi. Habere göre Modric,  Arda'yı birebirde savuınmakta zorlandı ve bu yüzden takım arkadaşlarına daha fazla yardıma gelmeleri gerektiğini ifade etti.

Luka Modricten antrenmanda Arda Güler tepkisi Hayran bıraktı

Yazarlar